Îndrăgostiți din interes episoadele 46-47 (rezumat)

1,796

Planul lui Cagla de a scăpa de Esra a eșuat din cauza lui Ozan care i-a luat apărarea Esrei.
Esra îi spune deoparte lui Cagla că știe că ea a aranjat întâlnirea ei cu Yesim și o amenință că de data aceasta nu va scăpa ușor.

Eco și Elif apar împreună de mână în fața mamelor lor și le anunță că se vor căsători. Zumrut și Menekse se opun categoric. A doua zi, amândoi lasă câte un bilet acasă și fug împreună.

Ozan face cercetări pentru a afla cine a vândut informații firmei rivale.
La rândul lui, Cinar se întâlnește cu Yesim și află de la ea că cea care i-a dat informațiile despre proiect a fost Cagla.

Ozan și Esra află că Eco și Elif au fugit și încep să îi caute. Esra bănuiește că au mers la casa de la munte a unui unchi de-al lor și merge cu Ozan acolo dar nu era nimeni.
Din cauza unei defecțiuni la mașină ei nu se pot întoarce acasă. Esra încearcă să îl sune pe Cinar dar nu era semnal la telefon acolo așa că rămâne cu Ozan la cabană peste noapte.
A doua zi dimineața, Ozan află că Esra a renunțat la el fiindcă Cagla a amenințat-o că va publica fotografiile care i-au fost făcute împreună cu el când au fost plecați în Antalya.
Cu toate acestea, Esra îi spune lui Ozan că vrea să stea departe de ea și că va încerca să fie fericită cu Cinar.

După ce au plecat de acasă, Eco și Elif au rămas la Zeynep în acea noapte însă a doua zi se întorc acasă.

Când se întoarce de la cabană, Ozan se preface foarte atent cu Cagla și în acea seară merg împreună să ia cina la restaurant.
Între timp, Musa, trimis de Ozan, merge acasă la el și șterge toate fotografiile din laptopul și din telefonul lui Cagla.
Când se întorc acasă, Cagla este surprinsă să își vadă valizele la ușă. Ozan îi spune că acum nu o mai poate amenința pe Esra fiindcă i-a șters toate fotografiile din Antalya și îi cere să plece din casa lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.