Totul pentru familia mea episodul 100, 101 (rezumat)

12,129

Ayla vrea să le spună lui Asiye și celor prezenți la inaugurarea restaurantului lui Șengul că Akif l-a ucis pe Veli.
Akif o oprește spunându-i doar ei că știe că Berk nu este fiul ei.
Apoi discută amândoi afară și se înțeleg să păstreze secretele.
Akif a găsit în seiful lui Resul documente despre adopția lui Berk și despre părinții lui care au cerut bani pentru el.

În altă zi, Șengul îi aude pe Akif și pe Nebahat vorbind despre asta. Ea crede că mama lui Berk a fost mințită de soțul ei că copilul a murit la naștere și o caută ca să îi spună că trăiește și că este la o familie bună.
Familia lui Berk locuiește aproape. Are o soră geamănă, pe Elif.
Serpil, mama lui, o roagă pe Șengul să o ducă la fiul ei. Șengul o duce la Ayla dar femeia știa că l-au dat spre adopție pe Berk și nu este mulțumită de banii pe care i-au primit. De-a lungul timpului ar fi cerut mai mulți bani dacă nu le pierdea urma lui Ayla și lui Resul care s-au mutat. Acum că a găsit-o datorită lui Șengul, îi cere o sumă de bani exagerat de mare și amenință că îi va spune lui Berk că este adoptat.
Chiar atunci Berk ajunge acasă dar sună la ușă pentru că și-a uitat cheia.
Ayla nu vrea ca Berk să afle și să aibă de suferit. Serpil merge hotărâtă spre ușă să vorbească cu el după ce Ayla refuză să îi dea banii ceruți. Ayla nu o poate convinge să aștepte, să discute și se luptă cu ea ca să o oprească.

Șeval vrea să o pună pe Suzan într-o lumină proastă în fața lui Ahmet și cu ajutorul unui angajat aranjează să pară că ea a furat bani de la restaurant. Suzan află planul ei și ca să se răzbune, îi spune că îl va cuceri pe Ahmet.

Sarp o amenință pe Susen că dacă se împacă cu Omer, îi va spune cum a murit Kadir.
Omer aude când vorbesc despre el și îi întreabă ce mai ascund. Atunci Sarp îi spune că nu a fost nimic între el și Susen și că a amenințat-o ca să mintă că sunt iubiți și să îl supere pe el. Îi spune și că s-a săturat de ei doi și că nu mai intervine între ei.

Yasemin îi spune lui Irem că Doruk i-a vorbit mult despre ea în trecut și că i-a fost greu să o uite.
O încurajează să încerce să îl cucerească din nou spunându-i că este certat cu iubita lui.
Între timp, Asiye regretă că a exagerat când s-a supărat pe Doruk pentru că nu i-a spus despre întâlnirea întâmplătoare cu fosta lui iubită. Doruk, însă, face altă greșeală și se întâlnește din nou cu Irem la o cafenea fără să îi spună. De data aceasta, întâlnirea este planificată pentru că vrea să își recupereze un album care a rămas la ea. Irem insistă să i se alăture la o cafea și depănă amintiri împreună.
Yasemin, care știa de întâlnirea lor, o duce pe Asiye acolo. De data aceasta, Asiye se supără foarte tare pe el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.