Micuța rază de soare Episoadele 1-3 (rezumat)

4,252

Elif (Seray Kaya) este organizatoare de evenimente și are propria companie împreună cu prietena ei, Fulya.
Soțul ei Hakan (Yiğit Yapıcı) este director într-o companie mare. Sunt căsătoriți de 10 ani și amândoi se iubesc, singurul lucru care le lipsește din căsnicie este un copil.

Într-o zi, Elif care știa că soțul ei este plecat din oraș cu afaceri, primește un telefon de la spital și i se spune că el a făcut un accident rutier și că este grav rănit dar fiica lor, care era și ea în mașină, este bine.
Elif crede că este o greșeală dar merge la spital și când ajunge i se spune că Hakan a murit.

Elif este șocată când află că Hakan are o fiică de 5 ani. Doctorul îi spune că după ce a vorbit cu ea la telefon, a făcut verificări și fata este pe numele lor. Elif este trecută ca mamă în certificatul ei de naștere.
La început nu știe ce să creadă și se gândește că este fiica vreunei cunoștințe de-a lui Hakan pe care el o ajută cumva.
O duce pe Guneș acasă până va înțelege ce se petrece. Fata nu vorbește deloc și nu poate să îi dea nici un răspuns.

Pe lângă șocul și durerea pierderii soțului ei, Elif rămâne cu o mulțime de întrebări. Niciodată nu i-ar fi trecut prin cap că Hakan ar înșela-o, darămite să aibă un copil. Pe deasupra, nu înțelege de ce Guneș este pe numele ei și cine este mama ei.
După ce se întoarce acasă, se uită prin lucrurile lui pe care le-a primit de la spital și găsește un telefon, care pe ecran are fotografia lui Guneș. Telefonul are parolă și abia mai târziu, reușește să îl deschidă.
Din înregistrările video, înțelege că într-adevăr Guneș este fiica lui dar nu este nici o fotografie cu mama ei, doar un număr de telefon al unei femei pe nume Petek însă când o sună, telefonul ei este închis.

Firat (Berk Oktay), un bărbat inteligent și cinstit, este deținătorul companiei unde lucrează Hakan.
El își caută sora, pe Dila (Tuğçe Açıkgöz) care a fugit de acasă cu 6 ani în urmă și o găsește după ce primește brusc un mesaj anonim cu adresa ei.
Dila are o afecțiune psihică și a fugit ca să scape de opresiunile mamei lor Umran, care a tratat-o întotdeauna foarte rău. Când Firat o duce acasă, Dila este agresivă iar Umran o închide în cameră fiindcă refuză să își ia medicamentele.
Dila află că tatăl ei este în comă după un accident care s-a petrecut la scurt timp după plecarea ei și o învinuiește pe Umran.

Între timp, Elif pornește în căutarea amantei soțului ei și găsește adresa ei dar ea nu este acasă. Zile întregi merge acolo și o așteaptă în zadar. La acea adresă, poștașul duce înștiințări din care află că Hakan are multe datorii.
Până la urmă se hotărăște să o lase pe Guneș la orfelinat până o găsește pe mama ei dar regretă imediat decizia și se întoarce după ea. Guneș s-a atașat și ea de Elif și nu își dorește să se întoarcă acasă.

Elif merge la compania unde a lucrat Hakan, ca să încaseze compensația pe care trebuie să o primească dar i se spune că Hakan a cerut multe avansuri și a acumulat o datorie mare pe care ea trebuie să o plătească.
Elif îl întreabă revoltată pe Firat despre această datorie dar el îi spune că este o neînțelegere fiindcă a dat ordin clar să i se șteargă datoria și ea să primească compensația.
Firat este uluit când o vede pe Guneș și îi spune lui Elif că nu știa că au o fiică. Elif îi spune că nici ea nu a știut și că a aflat de existența ei în ziua accidentului.
Atunci Firat bănuiește că Dila este mama lui Guneș.

În seara accidentului, Hakan s-a certat cu Dila care nu avea grijă de fiica lor. De-a lungul timpului nu a putut să o convingă să meargă la psiholog.
Atunci s-a hotărât să îi spună lui Elif că are o fiică și să o ducă pe Guneș acasă la ei, fiind sigur că ea va înțelege și îl va ierta și va accepta să o crească împreună. Dila nu a avut nici o obiecție, ea s-a bucurat să scape de Guneș.
Când Firat a ajuns la adresa lui Dila, Hakan tocmai pleca de acolo cu Guneș. Firat l-a văzut certându-se cu Dila în stradă și a bănuit că el i-a trimis mesaj cu adresa ei ca să obțină bani de la el. A plecat după el ca să îi ceară socoteală pentru că în tot acest timp i-a ascuns unde este Dila iar Hakan a făcut accidentul în timp ce încerca să fugă de el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.