Totul pentru familia mea episodul 108, 109 (rezumat)

7,357

Accidentul lui Susen schimbă cursul evenimentelor. Ogulcan se învinuiește pentru că el a presat-o și a determinat-o să vorbească cu Tolga. Acum înțelege remușcările ei cu privire la accidentul lui Leyla și nu o lasă să mai dezvăluie cum a avut loc.
Omer o duce pe Susen acasă la el și o îngrijește pe perioada recuperării fiindcă a fost rănită.

Ahmet îl pedepsește pe Sarp pentru că a mințit că Orhan a furat tabletele. Îi ia cardurile și mașina și îl pune să lucreze la club ca să înțeleagă valoarea banilor și să nu se mai joace cu locul de muncă al oamenilor.
Omer trebuie să îl supravegheze și să îl învețe meseria de ospătar. Sarp îi crează unele greutăți, cum era de așteptat.
Într-o zi, Sarp refuză să servească niște clienți și se ceartă cu ei iar tipii îl așteaptă afară când pleacă de la club. Omer îl ajută pe Sarp și cei doi se bat cot la cot și se apără unul pe altul. Apoi se amuză amândoi că au reușit să facă ceva împreună ca frați și din nou încep să se înțeleagă.

Berk o roagă pe Ayla să o concedieze pe Elif după ce a picat un examen din cauza ei.
Elif aude discuția lor și vrea să plece dar Ayla insistă să rămână din cauza amenințărilor lui Șengul. Elif rămâne dar are unele condiții.

Nebahat a cheltuit mare parte din banii lui Akif așa că acum el trebuie să facă ceva repede pentru a nu pierde viața luxoasă pe care o trăiesc.
El se asociază cu Tahsin, un prieten de-al lui, și deschide o sală de jocuri de noroc la subsolul clubului, fără știrea lui Ahmet.

Berk vrea să îl ajute pe tatăl lui Aybike care a rămas fără loc de muncă și îl angajează să îi zugrăvească casa. Șengul îl ajută și găsește într-un dulap geanta și telefonul lui Serpil, mama lui Berk.
La urmă, Orhan și Șengul refuză să accepte bani pentru munca lor după ce află că Ayla nu intenționa să zugrăvească ci Berk a insistat ca să îi ajute.

Șeval îi pune lui Ahmet somnifere în băutură și când adoarme se fotografiază îmbrățișându-se cu el și îi trimite fotografia lui Suzan.

Verișorii Eren și prietenii lor participă la un concurs de muzică. Yasemin se oferă să îi ajute să filmeze și să editeze videoclipul apoi minte că a fost jefuită și că i s-a furat camera video cu înregistrarea.
Tinerii editează un alt video cu filmarea făcută de Emel cu telefonul dar nu câștigă concursul pentru că nu au îndeplinit cerințele de calitate a imaginii.
În schimb, ei postează videoclipul pe internet și au atât de multe vizualizări, încât atrag atenția unui producător de muzică și primesc propunerea să lanseze un album.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.