Timucin Esen va fi Dr. House al Turciei

1,177

Timucin Esen, actorul care joacă rolul lui Faryali în serialul “Valurile vietii”, a ajuns la o înțelegere cu compania de producție Karga 7 Pictures care pregătește un remake al serialului american de succes Dr. House pentru postul Kanal D Turcia.

House este un personaj morocănos, înfumurat, nesuferit, asocial dar în același timp un geniu sarcastic și amuzant pe care nu poți să nu-l îndrăgești și un astfel de rol nu poate fi interpretat de oricine. Inițial rolul i-a fost oferit lui Halit Ergenc apoi lui Ozan Guven și lui Haluk Bilginer însă toți trei au refuzat în favoarea altor proiecte.

Timuçin Esen nu a semnat încă un contract dar se zvonește că de data aceasta cu siguranță Turcia și-a găsit “doctorul sarcastic”.
In alte roluri vor fi Okan Yalabık, Kaan Yıldırım și Aytac Şaşmaz. Castigul pentru restul distribuției continuă.

Serialul american Dr. House a fost extrem de apreciat la nivel global și a primit numeroase premii printre care 5 Premii Primetime Emmy Awards, 2 Premii Golden Globe, un Premiu Peabody Award si 9 Premii People’s Choice Awards.  
Povestea se învârte în jurul Dr. Gregory House (interpretat de actorul britanic Hugh Laurie), un geniu medical nonconformist care conduce o echipă de diagnosticieni în spitalul fictiv Princeton-Plainsboro Teaching Hospital în New Jersey.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.