Vizita cu peripeții a lui Burak Ozcivit in Beirut

1,294

După vizita în România și Kazahstan, Burak Ozcivit a mai participat la inaugurarea unui magazin în Beirut, Liban. Actorul și-a câștigat o bază largă de fani în Orientul mijlociu și a fost întâmpinat de 15 mii de oameni.

Mulțimea dornică să se apropie de el și să îl fotografieze a blocat ușa din față a mallului iar actorul a trebuit să intre prin garaj. Burak a fost ascuns într-un depozit unde a așteptat două ore până a primit ajutor din partea militarilor libanezi care l-au scos cu greu prin mulțime și l-au condus în siguranță la hotel apoi la aeroport. Fanii au cauzat multe daune materiale în mall și chiar furturi.

Burak a spus într-un interviu acordat unui post de televiziune din Liban că nu regretă că a mers acolo și că e obișnuit cu reacțiile fanilor, doar că uneori iubirea lor scapă de sub control, cum s-a întâmplat în Beirut.

Presa turcă a scris că actorul a fost în pericol de a fi zdrobit și cum cei 100 de bodyguarzi din jurul lui nu au fost suficienți pentru a-l proteja, a fost nevoie de ajutor din partea militarilor. Cu toate acestea, după ce a ajuns acasă cu bine, Burak a distribuit această fotografie cu textul: “Va mulțumesc pentru tot Beirut, Liban ne vedem în curând.”

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.