Salih Bademci și Ozge Ozberk parteneri in Bir annenin gunahi

1,132

Frumoasa actriță Özge Özberk se pregătește să revină pe micile ecrane cu un nou proiect! Ozge Ozberk care are o mare bază de fani cu proiectele în care a jucat, va fi pe ecrane cu noul serial în următoarele săptămâni.

Celebra actriță, care a jucat recent în producții precum Arif V 216 și Kalbimdeki Deniz (A doua șansă), revine la televizor cu un serial dramă care va fi lansat pe postul Fox TV! Numele serialului realizat de Limon Film, care a realizat producții precum Savaşçı, Poyraz Karayel și Avlu, a fost anunțat recent! Özge Özberk va juca în seria Bir Annenin Günahı (Păcatul unei mame)!

Serialul este o adaptare după seria filipineză Hanggang Saan. Özlem Atasoy și Yeșim Aslan vor scrie scenariul iar Yüksel Aksu se va ocupa de regie.

Potrivit jurnalistei Birsen Altuntaș, Salih Bademci a primit o ofertă pentru rolul partenerului actriței Özge Özberk.
Bademci, care a dat viață personajului Fikret Boran în cel mai recent serial al său Mireasa din Istanbul, a primit multe laude pentru prestația sa. Chipeșul actor s-a făcut remarcat și în serialele Prețul dragostei (Kiralik aşk), Ulan İstanbul și în filmul Arkadaşlar arasında.
Rămâne de văzut dacă Salih Bademci va accepta oferta.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.