Ma numesc Zuleyha – episodul 51 (rezumat)

13,013

Mujgan vrea să încerce să amâne nașterea cu o săptămână fiindcă se teme că e prea devreme iar copilul nu va supraviețui. Medicul insistă să nu facă asta fiindcă e riscant pentru viața ei dar nu poate să o convingă. Îi administrează un tratament pentru a o stabiliza apoi Mujgan este transferată într-un salon. Chiar atunci Yilmaz și Zuleyha sosesc împreună. Yilmaz o lasă pe Zuleyha cu Sebahattin și merge la Mujgan dar ea nu-i permite să îi fie alături fiindcă este foarte supărată după ce a văzut că el era cu Zuleyha când ea avea cea mai mare nevoie de el. Sebahattin îi spune lui Yilmaz care e situația iar el îl roagă să o salveze pe Mujgan. După aceea Yilmaz merge din nou la Mujgan și încearcă să o convingă să nu își riște viața dar ea îi spune că nu mai are dreptul să îi ceară nimic. Nu după mult timp starea ei se agravează și este dusă în aceeași sală de nașteri unde se află Zuleyha.

Demir și Hunkar ajung la spital și află că Yilmaz a dus-o pe Zuleyha. Cele două familii așteaptă împreună pe hol cu emoție și îngrijorare. Copilul lui Zuleyha se naște primul, o fetiță. Fiul lui Yilmaz s-a născut prematur și este în stare critică. Yilmaz și Mujgan sunt devastați fiindcă sunt slabe șanse ca fiul lor să supraviețuiască. Chiar și Demir și Hunkar îi compătimesc.

Mujgan intră în depresie. Îl respinge pe Yilmaz de câte ori încearcă să o consoleze și chiar îi cere lui Fekeli să îi pună un nume copilului. Împreună îi pun numele Kerem Ali.
Zuleyha îi spune lui Demir că își dorește să îi pună fiicei lor numele Leyla, după profesoara ei care i-a fost ca o mamă.
Într-o seară, Zuleyha merge la Mujgan și încearcă să o încurajeze. Mujgan, în disperarea ei, crede că Zuleyha se bucură că nu a putut să îi ofere un fiu sănătos lui Yilmaz și îi spune că fiul ei va trăi și nu va avea ocazia să se bucure că l-au pierdut.

După o săptămână starea copilului este neschimbată.
Zuleyha și fetița au fost externate iar familia Yaman împarte cadouri muncitorilor.
Saniye îl găsește pe Gaffur dormind în spălătorie. Îl întreabă ce a pățit de adoarme pe unde apucă iar el minte că se teme că are o boală gravă. De fapt e obosit fiindcă lucrează noaptea pentru Hatip, curăță grajdurile animalelor pentru a-și plăti datoria.
Demir se decide să o dea în judecată pe Sermin fiindcă din cauza ei a fost închis nevinovat, ca pedeapsă pentru că l-a făcut să piardă o afacere profitabilă.

Haminne provoacă un incendiu în grajdul cailor iar la fermă e haos. Muncitorii se mobilizează pentru a stinge flăcările. Zuleyha îl caută îngrijorată pe Adnan iar un copil le spune că l-a văzut adineaori intrând în grajd. Zuleyha vrea să meargă după el însă Hunkar și Demir o împiedică fiindcă flăcările s-au extins și e periculos să intre acolo.
Yilmaz se află la birou cu Fekeli. Mujgan îl sună plângând și îl cheamă la spital.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 51 varianta TV corespunde episodului 33 de pe site-ul nostru (prima jumătate a rezumatului).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.