Dragoste si secrete – episodul 11 (rezumat)

5,022

În episodul anterior, vecinii lui Ali au mers la ușa lui, revoltați că locuiește cu Sevda fără să fie căsătoriți. Ca să îl salveze pe Ali din situația jenantă, Sevda le-a spus că s-au căsătorit însă ei nu o cred. Ali le spune același lucru ca să nu o pună pe ea într-o situație neplăcută și împreună îi conving că sunt soț și soție. Duygu pleacă devastată iar Uygar este foarte furios că Sevda a mințit ca să îi salveze reputația lui Ali.
Pilot găsește un om de-al lui Takaci (Luntrașul) și încearcă să afle de la el unde este șeful lui apoi îl împușcă. Vedat îi spune că asta le va aduce sfârșitul și că singura soluție este să îl elimine pe Takaci (Luntrașul) înainte de a afla.

Pilot o vede pe Duygu pe fereastră trecând în grabă prin fața depozitului și merge după ea. Duygu îi spune că vrea să fie singură însă el o însoțește. Ajung pe malul mării și acolo ea se împiedică și se lovește la gleznă. Pilot o prinde înainte de a cădea și se așează amândoi jos. Duygu își pune capul pe pieptul lui. Când se mai liniștește, o întreabă dacă o mai doare piciorul și ea îi spune că durerea ei nu va trece niciodată. Pilot crede că vorbește de picior și îi spune că orice durere trece la un moment dat. Ea îi spune că uneori un om este atât de atașat de durerea lui încât nu vrea să treacă fiindcă se teme că va lăsa un gol în urma ei. Pilot încă nu înțelege că ea vorbește de suferința din dragoste dar îi spune că la un moment dat omul trebuie să scape de ceea ce îl otrăvește în interior și că orice nou început cere un sacrificiu.
După un timp, o pisică apare lângă ei iar Duygu o ia în brațe și se amuză când vede că Pilot se teme de ea. De acolo, merg la plimbare apoi se opresc la o cafenea și servesc o limonadă. Petrec un timp plăcut împreună iar Duygu uită încet de Ali. Pilot îi propune să se tutuiască, acum că s-au mai apropiat puțin însă ea îi spune că este mai bine așa și îl tachinează când încearcă să îi vorbească despre sentimentele lui sau când îi face un compliment.

Kurtbey îi spune lui Ali că Takaci (Luntrașul) a urmărit doar să îi dezbine pe ei doi și că Sevda nu mai este în pericol. Îl sfătuiește să nu îl caute fiindcă oamenii din spatele lui sunt mult mai periculoși dar Ali vrea să îi ceară socoteală pentru înscenarea ce i-a făcut-o și pentru ce i-a făcut Sevdei și speră să afle de la el cine și unde este fratele lui.
Ali îi spune apoi Sevdei că pericolul a trecut și că pot să spună tuturor că nu s-au căsătorit și să se întoarcă acasă. Sevda nu vrea să plece fiindcă a auzit discuția lor și se gândește să stea aproape de Ali și să îi distragă cumva atenția ca să nu meargă după Takaci (Luntrașul).
Nu după mult timp apar părinții ei care au aflat de la Tugce că s-au căsătorit iar Sevda le spune că este adevărat. Ali o cheamă șocat în bucătărie să o întrebe de ce continuă minciuna iar Sevda il convinge că așa e mai bine, altfel o vor duce înapoi în casa lui Uygar.

Vedat îl sună pe Takaci (Luntrașul) și îi spune că are nevoie de ajutorul lui fiindcă Pilot suspectează că lucrează cu el. Astfel stabilește o întâlnire cu el și îl atrage în capcană.
Ali îi urmărește pe Vedat și pe Pilot știind că îl vor duce la Takaci dar toți trei nu reușesc să îl prindă fiindcă apare Uygar și îl salvează.

În timpul acesta, Sevda e foarte îngrijorată pentru Ali. Când ajunge acasă, îl îmbrățișează apoi îl ceartă că nu i-a spus unde merge. Îi dă un telefon și când el încearcă să spună că nu folosește telefoane, ea îi spune că nici nu vrea să audă așa ceva, că acum locuiesc sub același acoperiș și nu vrea să își petreacă toată viața făcându-și griji pentru el.

Seara, Pilot o invită pe Duygu la o cafenea. Spre surprinderea lui, Duygu acceptă dar chiar atunci apare o femeie din trecutul lui, îi sare în brațe și începe să vorbească despre aventurile lor. Duygu pleacă și îi spune să meargă la cafenea cu ea. Pilot îi explică apoi că a înțeles greșit iar Duygu încheie subiectul fiindcă se hotărăște să îl uite pe Ali și să îi dea o șansă.
Ali găsește o persoană care l-ar putea duce la Takaci (Luntrașul) dar Sevda vine cu o mulțime de idei pentru a-l reține acasă: întâi îi spune că i s-a înțepenit gâtul iar el trebuie să rămână să se ocupe de ea, apoi Sevda propune să renoveze casa; când vede că el nu este de acord, face o listă lungă de cumpărături și îl convinge să meargă cu ea la magazine.

Vecinele din cartier organizează o nuntă pentru Ali și Sevda. Ali insistă că nu este nevoie dar Sevda acceptă fiindcă speră că astfel îl va ține acasă toată ziua.
Seara, la nuntă, Pilot află că Vedat a fost răpit și îl roagă pe Ali să îl găsească după semnalul telefonului. Ali merge cu el, sperând că dacă îl găsește pe Takaci (Luntrașul), își găsește fratele. Sevda rămâne singură la masă și nu știe unde a plecat. Toți invitații cred că s-a răzgândit.
Ali și Pilot ajung la locul unde credeau că se află Takaci (Luntrașul) dar acolo nu găsesc pe nimeni, doar un televizor prin care Takaci le arată că Vedat este în mâinile lui iar un om de-al său este la nuntă, o țintește pe Sevda. Le spune că acela care vrea să salveze persoana dragă, să îl împuște pe celălalt. Pilot și Ali îndreaptă armele unul spre celălalt.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.