Gulperi – episodul 15 (rezumat)

4,058

Seyit i-a propus lui Gulperi să se căsătorească cu el iar ea ar fi acceptat însă Hasan auzise discuția lor și le-a spus că el nu va permite așa ceva. Hasan credea că Seyit i-a ajutat atât de mult pentru că o iubește pe Gulperi.
Seyit a plecat dar mai târziu i-a explicat lui Hasan că intenția lui a fost doar să îi ajute să își reîntregească familia. Hasan l-a întrebat de ce nu i-a spus lui Gökhan că e fiul lui iar Seyit i-a povestit că el a iubit o singură femeie, pe mama lui Gokhan și că ea l-a părăsit iar pe copilul lor l-a lăsat la un orfelinat. După multe căutări l-a găsit pe Gokhan când avea 11 ani dar era prea târziu să îi spună că e tatăl lui.

Kadir și Seyma au mers la tribunal să divorțeze. Seyma intenționa să îl convingă pe judecător să amâne procesul dar Artemis, care tocmai a aflat că ea l-a ajutat pe Yakup să îl ia pe Can, a mers la tribunal și i-a spus că dacă va face asta, nu o va mai vedea niciodată. Şeyma nu s-a mai opus și au divorțat la prima înfățișare. După aceea Kadir a mers la restaurantul unde lucra Gulperi și i-a spus că a divorțat iar mai târziu s-a mutat în clădirea unde locuia ea. Gulperi s-a supărat când l-a văzut acolo și l-a întrebat de ce a făcut așa ceva iar el i-a răspuns că vrea să fie aproape de ea.

Eyup, soțul lui Gulperi s-a întors acasă. În urmă cu 7 ani Yakup a ucis un bărbat și l-a convins pe Eyup să ia vina asupra lui și să fugă din țară promițându-i că după un an îl va ajuta să se întoarcă sub altă identitate și că până atunci va avea grijă de Gulperi și de copii. Când a trecut granița, a explodat o mină de teren lângă el și a fost rănit iar o familie l-a găsit și l-a îngrijit apoi a fost arestat împreună cu ei pentru că s-au găsit droguri în casa lor. În tot acest timp a fost în închisoare. A povestit toate acestea familiei, cu excepția faptului că Yakup era cel vinovat, apoi i-a întrebat de ce Gulperi și copiii nu sunt cu ei. Fatma i-a spus o mulțime de minciuni fiindcă el era foarte furios și se temea că îi va ucide dacă află adevărul.

Eyup i-a spus lui Yakup între patru ochi să se predea ca să nu fie arestat în locul lui. Yakup l-a rugat să aștepte câteva zile fiindcă voia să găsească o soluție prin care să scape.
A doua zi Eyup a urmărit-o pe Bedryie când a plecat dimineața de acasă și s-a întâlnit cu ea în oraș fiindcă nu voia să afle Gulperi că trăiește, până se va preda Yakup. Fata s-a bucurat mult să îl vadă apoi s-au întâlnit și cu Hasan dar el i-a cerut socoteală pentru copilăria pierdută și pentru necazurile prin care au trecut și nu a vrut să asculte explicațiile lui. Hasan a plecat supărat apoi Eyup i-a povestit lui Bedryie de ce nu a putut să îi contacteze până acum.

Hasan a mers apoi la școala lui Artemis fiindcă avea nevoie să vorbească cu ea dar acolo s-a întâlnit doar cu Selen iar ea fiind geloasă, l-a mințit că Artemis s-a împăcat cu fostul ei iubit și că au plecat împreună. Puțin mai devreme Selen i-a spus lui Artemis că ea și Hasan sunt iubiți. Artemis s-a necăjit mult și a recunoscut că ea îl iubește pe Hasan iar Selen i-a spus că ar fi bine ca el să nu știe fiindcă el nu îi împărtășește sentimentele.

După ce a vorbit cu copiii, Eyup a înțeles că Yakup nu a avut grijă de familia lui cum i-a promis și s-a decis să nu mai aștepte nicio clipă. S-a întors acasă și l-a amenințat iar Yakup a plecat chiar atunci să se predea.
Dupa arestarea lui Yakup, în aceeași zi Gulperi a obținut custodia lui Can cu ajutorul lui Kadir și copilul s-a întors acasă. Bedryie i-a povestit lui Hasan unde a fost Eyup în tot acest timp apoi s-au întâlnit cu el și au mers împreună acasă la Gulperi.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.