Gulperi – episodul 29 (rezumat)

9,014

Gulperi l-a învinuit pe Kadir pentru arestarea lui Hasan. Dacă ar fi putut s-ar fi predat ea în locul lui dar erau prea multe dovezi împotriva lui.
Artemis a verificat telefonul lui Şeyma pentru că nu era sigură dacă Eyup i-a spus adevărul și a aflat că într-adevăr ea l-a filmat pe Hasan. Şeyma a recunoscut fără regret iar Artemis i-a spus lui Kadir. El a încercat s-o convingă pe Şeyma să repare cumva ce a făcut dar nu a putut apoi i-a spus lui Artemis că e mai bine ca Gulperi să nu știe deocamdată.
Yakup l-a vizitat pe Eyup în închisoare și a aflat că Fidan e însărcinată cu Serdar. A vrut să îi împuște pe amândoi dar Fatma și Kader l-au convins să îi lase să plece.

La școala de corecție Hasan a fost bătut de câțiva derbedei și a ajuns la spitalul din incinta școlii. Kadir, Gulperi și Artemis au mers să-l vadă. În timp ce Kadir vorbea cu directorul, Gülperi a auzit-o pe Artemis povestindu-i lui Hasan că Şeyma l-a înregistrat. Când a înțeles că și Kadir știa, s-a supărat foc, s-a despărțit de el și i-a zis că va căuta alt avocat pentru Hasan.

Artemis a convins-o pe Seyma să recunoască la proces că ea a făcut filmarea. Din cauza că Gulperi a declarat că Eyup l-a împușcat pe Kadir și Şeyma era avocata lui Eyup, filmarea făcută de ea nu putea fi folosită ca dovadă. Până la urmă Gulperi l-a lăsat pe Kadir să se ocupe în continuare de cazul lui Hasan deși nu era sigură că Şeyma e de încredere.
În ziua procesului Şeyma s-a ținut de cuvânt iar Hasan a fost eliberat.

Când Hasan s-a întors la școala de corecție pentru a-și lua lucrurile și pentru a încheia procedurile ce trebuiau făcute, a fost înjunghiat de cei care l-au bătut în urmă cu câteva zile. Kadir îl aștepta afară  când a aflat de la gardian ce s-a întâmplat. De la tribunal Gulperi, Artemis și Bedryie au mers la serbarea lui Can. Văzând că Hasan și Kadir nu mai apar, Gulperi l-a sunat pe Kadir. El nu a putut să-i spună ce s-a întâmplat dar ea a înțeles că ceva nu e în regulă și a plecat imediat la ei. Când a ajuns, Hasan era dus la ambulanță în stare gravă.
Can era necăjit că Hasan și Kadir nu au ajuns la serbarea lui. Le-a mințit pe Bedriye și pe Artemis că merge să vorbească cu un coleg și a ieșit singur în stradă să-i caute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.