Telenovela braziliană Clona începe pe 6 ianuarie la postul Happy

1,706

Clona este o telenovelă braziliană de succes internațional care a mai fost difuzată în România și va reveni pe postul Happy Channel din 6 ianuarie, de luni până vineri de la ora 18:00.
În țara de origine a fost difuzată în perioada octombrie 2001- iunie 2002.
Are 250 de episoade a 45 de minute.

Scrisă de Gloria Perez și regizată de Jayme Monjardim, Clona este o poveste despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian.
La începutul anilor 1980, în Rio de Janeiro, Brazilia…
Jade (Giovanna Antonelli), o tânără musulmană își pierde părinții și trebuie să se mute în Maroc, unde locuiește unchiul ei Ali. Problema este că Jade a crescut într-o țară cu o cultură foarte diferită de cea a unei țări islamice. Astfel, după ce ajunge în Maroc, trebuie să învețe toate tradițiile și obiceiurile, să se adapteze la noul mod de viață și să facă față tuturor pedepselor la care va fi expusă din cauza personalității sale conflictuale și a acțiunilor care contravin religiei sale.

Povestea începe când familia înstărită Ferraz din Rio pleacă în vacanță în Maroc. Frații gemeni Lucas și Diogo Ferraz (Murilo Benício) împreună cu tatăl lor Leônidas (Reginaldo Faria) și medicul Augusto Albieri (Juca de Oliveira), prietenul familiei și nașul gemenilor îl vizitează pe Ali. Acolo, Lucas și Jade se întâlnesc pentru prima dată și se îndrăgostesc la prima vedere. Jade se decide să renunțe la religia ei care îi interzice să se căsătorească cu Lucas.
Între timp, la Rio, Diogo moare tragic într-un accident de elicopter. Atât Lucas cât și Leônidas sunt devastați iar planurile lui Lucas de a fugi cu Jade sunt ulterior distruse. Albieri, nașul său este profund deznădăjduit. Nu și-a revenit niciodată pe deplin de la moartea logodnicei sale iar moartea lui Diogo îi intensifică suferința. Într-un efort de a schimba cursul natural al evenimentelor, Albieri în disperarea sa, decide să folosească ADN-ul lui Lucas pentru a face prima clonă umană. Deusa (Adriana Lessa), o femeie care nu a reușit să rămână însărcinată și a apelat la medicul Albieri, va da naștere copilului neștiind că este o clonă. Léo se naște fără complicații, dar Albieri vrea să stea aproape de el și să-l urmărească crescând.

După 20 de ani, Jade este căsătorită cu Saíd (Dalton Vigh) și este mama unei fetițe, Khadija (Carla Diaz). Trăiește fericită cu noua sa familie și începe chiar să îl iubească pe Saíd. Cu toate acestea, Said în incertitudinea lui, plănuiește o nouă întâlnire cu Lucas ca să testeze dragostea lui Jade pentru el. Cu această întâlnire vechea pasiune reînvie, dar Jade și Lucas nu mai sunt tinerii iubiți care au fost odată și acum au vieți noi și noi responsabilități. Lucas, care este și el căsătorit cu Maysa (Daniela Escobar) și are o fiică, Mel (Débora Falabella), nu știe că fusese clonat cu 20 de ani în urmă. Albieri păstrase acest secret și a încercat să împiedice o întâlnire între Leo și Lucas. Ultimul lucru pe care Albieri îl știa de la Léo este că el și Deusa au plecat în nordul Braziliei. Léo a devenit un bărbat chipeș și imaginea vie a tânărului Lucas pe care Jade l-a cunoscut în Maroc. Apariția lui Leo în Brazilia și călătoriile sale ulterioare în Maroc vor schimba viața tuturor personajelor pentru totdeauna.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.