Dragoste și pedeapsă Episoadele 11-12 (rezumat)

1,441

Yasemin reușește să își recupereze copilul și se întoarce cu el la mama ei în Bodrum.
Sahnur îi arată lui Savas fotografiile cu Cicek și cu băiatul de la școală și îi reproșează că nu are grijă de soția lui.
Savas începe să o suspecteze pe Cicek și îl pune pe Esref să o urmărească la școală, dar află că băiatul era doar un coleg, nimic mai mult.
Yasmin începe să își caute un loc de muncă în Bodrum.

Sahnur pleacă în Van pentru a petrece câteva zile acolo, dar se întoarce imediat în Istanbul fiindcă femeile din clan îi reproșează faptul că în casa ei nu este respectată tradiția fiindcă a acceptat ca Cicek să își continue studiile și la un an de la căsătorie aceasta ar fi trebuit să aibă un fiu.

Sevgi află adresa lui Yasemin și merge împreună cu Bora la Bodrum să o caute și îi propun să se întoarcă la companie ca asociat, nu ca angajat. Pe deasupra îi oferă un apartament cu tot confortul, o mașină și propriul birou în companie.
Yasemin se întoarce în Istanbul să lucreze dar îl lasă pe Omer în grija bunicii.
Pentru a sărbători întoarcerea lui Yasemin, Bora îi invită pe toți angajații firmei la restaurantul lui Cem. Savaș era și el acolo și rămâne înmărmurit când o vede pe Yasemin intrând. Cem rămâne uimit când Savaș îi spune că pleacă. Savas îi explică că nu poate apărea în fața ei pur și simplu dar va găsi el o altă modalitate pentru a discuta cu ea.
Următoarea zi, Yasemin împreună cu Sevgi și cu Bora merg să se întâlnească cu noul client. Cu toții sunt entuziasmați de noua afacere care le va aduce o sumă mare de bani.
Yasemin este șocată când își dă seama că noul client este Savaș.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.