Ma numesc Zuleyha – episodul 58 (rezumat)

19,749

Mujgan i-a trimis lui Demir filmarea cu Yilmaz și Zuleyha întâlnindu-se la cabană. După ce o vizionează împreună cu Hunkar, Demir își ia arma din birou și merge la Zuleyha care e în sufragerie cu Sermin și Nacyie. Hunkar încearcă să îl oprească și să îl convingă să o întrebe întâi pe Zuleyha de ce s-a întâlnit cu Yilmaz dar nu reușește. Demir o duce pe Zuleyha la mașină amenințând cu pistolul pe angajații de la fermă care încearcă să îl oprească.
Hunkar îi spune lui Fekeli ce s-a întâmplat și merg amândoi să îi caute pe Demir și pe Zuleyha.
Sermin merge în birou ca să afle ce l-a făcut pe Demir să facă asta și vede și ea filmarea. Sanyie îi spune să plece dar Sermin a văzut ce era de văzut și imediat după ce pleacă, răspândește zvonuri în oraș că Zuleyha l-a înșelat pe Demir iar el a ucis-o.

Mujgan o cheamă pe Behice și îi povestește tot ce a făcut. Ea crede că Yilmaz și Zuleyha plănuiau să fugă împreună și că i-ar fi luat și copilul. Behice îi spune că nu a făcut bine și că ar fi trebuit să divorțeze de Yilmaz dacă crede că a înșelat-o, nu să îl trimită la moarte împreună cu Zuleyha. Abia acum Mujgan își dă seama că e posibil ca Demir să îl ucidă și pe Yilmaz.

Demir a dus-o pe Zuleyha în pădure. Zuleyha se jură pe viața copiiilor că nu a făcut nimic. Demir nu o lasă să jure și îi spune că a văzut cu ochii lui că s-a întâlnit cu Yilmaz, l-a îmbrățișat și au intrat singuri în cabană. Zuleyha îi spune că s-a întâlnit cu el ca să îl avertizeze că ei aveau de gând să îl denunțe. Pentru Demir, și faptul că s-a îngrijorat pentru Yilmaz este ca o mărturisire că îl iubește și că l-a înșelat și își pierde de tot controlul. Zuleyha îl roagă să i-l dea pe Adnan lui Yilmaz. Demir îi spune că Adnan e fiul lui iar atunci ea îl roagă să aibă grijă de amândoi copiii și îi spune că ea va muri cu conștiința împăcată fiindcă e nevinovată.
Hunkar și Fekeli ajung în pădure și aud trei focuri de armă.
Demir se urcă în mașină și pleacă.

După multe căutări, Fekeli și Hunkar se întorc acasă. El ar vrea să anunțe poliția dar Hunkar îl roagă să mai aștepte.
Fekeli merge la fabrică și îi spune lui Yilmaz ce s-a întâmplat. Îl ceartă și îl acuză pe el pentru tot. Yilmaz vrea să o caute pe Zuleyha dar Fekeli îi spune că o va pune mai mult în pericol dacă intervine și să își vadă de căsnicia lui. Yilmaz merge să o caute în pădure dar nici el nu o găsește. Îi povestește lui Fekeli de ce s-au întâlnit la cabană și până la urmă îl convinge că nu a înșelat-o pe Mujgan.
Demir își amintește devastat că Zuleyha i-a spus că chiar dacă o va ucide, ea tot pe Yilmaz îl va iubi. Merge la un club și se îmbată iar acolo întâlnește o femeie și merge la un hotel cu ea.

Între timp, la conacul familiei Yaman, Adnan și Uzum au dispărut. Un muncitor a văzut o mașină cu numar de Ankara în apropierea fermei și bănuiește că i-a răpit pe copii. Hunkar îi cere din nou ajutorul lui Fekeli. Atunci Demir se întoarce acasă dar nu le spune lui Hunkar și lui Sebahattin unde este Zuleyha. Fekeli bănuiește că copiii au fost răpiți de cei care au încercat să cumpere fabrici și terenuri în Çukurova. Se înțeleg să nu anunțe poliția ci să stea toți acasă și să aștepte să îi sune să le spună ce vor.
Demir și Yilmaz au vrut să se împuște când s-au întâlnit dar Fekeli și Hunkar i-au convins să lase totul deoparte până vor găsi copiii.

Yilmaz se ceartă apoi cu Mujgan și blestemă ziua când s-au cunoscut. Behice încearcă să îl convingă să nu o părăsească dar în timp ce ei vorbesc în grădină, Mujgan își face bagajul, ia copilul și pleacă la aeroport. Vrea să meargă la Istanbul și de acolo, în America.
Când află că a plecat, Yilmaz merge la aeroport dar ajunge după ce a decolat avionul. Se întoarce acasă iar Behice îi sună pe toți cunoscuții din Istanbul și îi roagă să o anunțe dacă Mujgan merge la ei. Fekeli își trimite oamenii să o caute. Yilmaz îi spune că dacă o găsește își va lua copilul, dar pe ea nu o va primi înapoi apoi pleacă și el la Istanbul cu mașina.

Seara, Sebahattin vrea să cheme poliția pentru Zuleyha. Atunci Demir îi spune că nu i-a făcut nimic, nu a putut să o ucidă. A lovit-o cu arma în cap iar ea și-a pierdut cunoștința apoi el a tras cu arma în gol, i-a spus că nu merită nimic și a plecat. Hunkar vrea să meargă să o caute dar Demir nu îi dă voie și îi spune că nu o mai primește acasă și că a murit pentru el.
Zuleyha se trezește, e rănită la cap și pornește cu greu spre casă.

Copiii nu au fost răpiți. Uzum l-a luat pe Adnan și l-a dus la mormântul mamei ei iar seara l-a dus la coliba unde a locuit ea. Fiind târziu nu i-a văzut nimeni.
Dimineața muncitorii de la colibe îi duc la conacul familiei Yaman. Atunci ajunge și Zuleyha acasă. Merge direct la Adnan dar Demir o scoate afară și închide poarta. Îi spune lui Hunkar să îl ducă pe copil în casă și le interzice servitorilor să meargă la Zuleyha.
Zuleyha rămâne lângă poartă plângând.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.