Vieti la rascruce – episoadele 12-13 / rezumat

2,972

Feyza merge la firmă, cere să i se pregătească un birou, îi spune lui Ali Nejat că de acum va participa la ședințe și îi dă de înțeles că va fi o amenințare pentru el.
Tarik vrea să o concedieze pe Neslihan pentru că i-a spus lui Ali Nejat că a internat-o pe Feyza. Neslihan îl convinge să nu facă asta amintindu-i că numai ea poate să o țină sub control pe Feyza și poate să o convingă să nu mai meargă la firmă. Îi spune că dacă fiul lui Ali Nejat va locui cu ei, o va ajuta să depășească trauma suferită când și-a pierdut copilul.

Genco se trezește și se bucură că Gokce este prima persoană pe care o vede. Mama lui Umut vrea să îl ducă la ea când va fi externat ca să îl îngrijească câteva zile.
Kenan îl trimite pe băiatul care l-a împușcat să se predea dar plănuiește să îl convingă pe Genco să nu facă plângere împotriva lui.
Naz află că Umut îi datorează bani lui Kenan și vrea să ia un credit ca să îi plătească datoria fiindcă se teme că le va face din nou probleme.

Hasan merge la Naz ca să îi dea lucrurile lui Kaan. Nu a îndrăznit să îi spună lui Ali Nejat că ar vrea să își viziteze nepotul iar Naz se oferă să vorbească cu el.
Umut lucrează toată noaptea la atelier la o machetă pentru Mert. Sinem îl caută din nou și îi spune că s-a îndrăgostit de el. Umut îi spune revoltat să nu îl mai caute și o alungă.
Emre o invită pe Gokce la un club iar acolo o prezintă prietenilor săi și le spune că e iubita lui după care îi cântă o melodie și îi dăruiește un lănțișor.

Kaan se plictisește în biroul lui Ali Nejat iar Ayhan îl duce la restaurantul său și gătesc împreună. Ali Nejat stă până târziu la serviciu pentru că are o ședință importantă. Kaan nu vrea să meargă acasă și îi spune lui Ibrahim să îl ducă la vila familiei Karasu, la servitoarea Ayşegül.
Tarik le spune servitoarelor să îi pregătească vechea cameră a lui Nejat. Feyza e foarte revoltată și îi spune lui Neslihan că nu vrea să îl vadă pe fiul lui Ali Nejat în casă.
Noaptea, Kaan se trezește confuz și iese afară să o caute pe mama sa. Feyza îl aude și merge după el, având impresia că e fiul ei. Copilul se împiedică și cade în piscină iar Feyza îl salvează.
Ali Nejat apare și el atunci. Copilul e supărat pe el și nu vrea să meargă acasă.

Dimineața Kaan are febră iar Ali Nejat il duce la spital, la Naz dar ea nu a ajuns încă la serviciu așa că îl consultă alt medic. Între timp ajunge și Naz iar Sinem o așteaptă în cabinetul ei și îi spune că e iubita lui Umut.
Când Sinem iese din cabinet, apare Umut. Naz îi spune că a aflat că a înșelat-o și îi dă o palmă apoi pleacă. Ali Nejat este pe hol și vede întreaga scenă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.