Vieți la răscruce – episodul 8 (rezumat)

1,948

Ali Nejat îi trage la răspundere pe Mert și pe Oguz pentru înregistrările camerei de supraveghere care au ajuns în presă. Oguz l-a plătit pe unul dintre angajați să plece din oraș și îi spune lui Ali Nejat că probabil el i-a trădat.
Mama lui Naz lucrează ca agent imobiliar și i-a propus mamei lui Umut să gătească pentru clienții ei care vor merge să vadă casele. Una dintre cliente este organizatoare de evenimente și îi propune să lucreze și pentru ea.

La universitate, Gokce îl întâlnește pe Emre, un student nou, care s-a întors recent din America. După cursuri, el se oferă să o conducă acasă cu mașina iar pe drum sunt opriți de poliție fiindcă mașina a fost declarată furată. Restul zilei au fost la secția de poliție și până la urmă totul s-a rezolvat cu bine, fiindcă mașina era a băiatului însă actele erau pe numele tatălui său iar el a făcut plângerea la poliție ca să îl pedepsească.

Feyza i-a spus tatălui ei că se gândește să revină la conducerea companiei și poate chiar să își vândă acțiunile.
Tarik își cheamă avocatul și îl întreabă ce e de făcut fiindcă se teme că îi va distruge firma, ea fiind acționar majoritar.  Avocatul îl sfătuiește să o închidă într-un spital de psihiatrie pentru un timp și să obțină un raport medical cu care să dovedească faptul că nu e capabilă să se ocupe de firmă iar acțiunile să le transfere pe numele lui. Tarik îi spune să facă tot ce e necesar dar fără să afle Ali Nejat.

Umut și Naz se ceartă din nou după care Umut merge la un club unde întâlnește o tipă și petrece noaptea cu ea.
Ali Nejat merge la Hasan, tatăl lui Didem și îi spune că indiferent care ar fi rezultatul testului ADN, el vrea să îl ia pe Kaan și îl asigură că va avea o viață bună și frumoasă însă Hasan îi spune că nu va renunța la nepotul său. Când pleacă de acolo, Ali Nejat primește un telefon și este anunțat că a ieșit rezultatul testului.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.