Vieți la răscruce – episodul 7 (rezumat)

1,723

Ali Nejat si Kaan merg la spital pentru a face testul ADN iar Naz îi însoțește. După aceea iau prânzul toți trei la un fast-food iar de acolo se întorc acasă la bunicul lui Kaan. Pe mașină, Naz îl sună pe Umut și îl roagă să meargă după ea acolo. Umut ajunge înaintea ei și o vede coborând din mașină împreună cu Ali Nejat. De data aceasta nu îi face o scenă de gelozie însă îi spune că nu înțelege de ce se preocupă atât de mult de copiii altora dar nu își dorește un copil al lor. Naz a pierdut o sarcină iar de atunci nu și-a mai dorit să aibă copii de teamă să nu treacă prin același lucru.

Feyza merge împreună cu Neslihan la un magazin de bijuterii și probează un inel apoi vrea să plece fără să îl plătească . Vânzătoarea observă și îi face semn paznicului iar el o oprește. Feyza face scandal, returnează inelul dar sparge o vitrină și se taie la mână. Neslihan o duce la spital iar acolo e foarte agresivă și nu vrea să fie pansată. Neslihan îl sună pe Ali Nejat iar el merge după ele, ceea ce o supără și mai mult pe Feyza.

Gokce își cere scuze de la Genco pentru că l-a acuzat pe nedrept că i-a spus mamei sale că a fost la club.
Ali Nejat își descarcă pe sacul de box supărarea și frustrarea legate de copilăria strictă pe care a avut-o, de accidentul în care și-a pierdut nepotul și de fiul lui care a rămas orfan.
Dimineața când se trezește, Kaan găsește în camera lui un acvariu mare cu pești. Bunicul lui i l-a făcut cadou fiindcă a văzut că s-a necajit când și-a pierdut peștișorul de acasă.

Pentru a provoca un scandal și mai mare, Oguz a trimis presei înregistrările camerei de supraveghere ale firmei Karasu care au surprins momentul când Didem l-a abordat pe Ali Nejat și a încercat să îi spună ce necaz are dar el a ignorat-o.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.