Dulce răzbunare episoadele 52,53,54 (rezumat)

1,085

Pelin bănuiește că Rüzgar este cea care a răpit-o. Cu toate acestea, este dificil să-l convingă pe Sinan care nici nu concepe că ar fi posibil așa ceva. Încrederea neclintită a lui Sinan în Rüzgar, duce la o ceartă între ei.

Prietenii lor organizează o ieșire la marginea orașului pentru a-i împăca.
Părinții lui Pelin îl trimit pe Zübeyir cu ele dar fetele îl conving să meargă la întâlnire cu iubita sa Meral.
Deoarece mama lui Meral a schimbat încuietoarea după ce și-a pierdut cheia, Meral nu poate intra în casă seara când se întoarce de la întâlnire.
Zubeyir o duce pe acuns în casa părinților lui Pelin, unde locuiește și el dar sunt prinși. Riza îl concediază pentru că a lăsat-o singură pe Pelin, fiindcă după ce a fost răpită, se îngrijorează foarte tare pentru ea.

Cele trei cupluri au mers în vacanță și stau în casa mătușii lui Bulent, Safyie despre care credeau că e plecată.
Safyie nu o place deloc pe Bașak și o insultă din prima clipă. Bașak o insultă și ea dar până la urmă trebuie să își ceară scuze pentru că Bulent nu crede că mătușa lui a făcut ceva pentru a o supăra.

Rüzgar merge să o întrebe pe Ceyda ce i-a spus lui Pelin de o suspectează pe ea.
Ceyda vrea ca ei să se certe între ei și îi spune că Sinan ar trebui să afle că Pelin și-a vândut cabinetul pentru a plăti datoria lui pentru restaurant.
Tipii care au răpit-o pe Pelin sunt prinși și li se cere să spună dacă Ceyda i-a angajat. Când ei spun că nu au văzut-o niciodată, Ceyda este eliberată.

Ruzgar îi spune lui Sinan că Pelin și-a vândut cabinetul. Sinan o întreabă pe Pelin de ce l-a vândut iar Pelin continuă să mintă spunând că familia ei avea nevoie de bani.
Meliha organizează o petrecere de nuntă la restaurant, surpriză pentru miri.
Când Ruzgar ajunge acolo cu Bulent, o presează să îmbrace rochia de mireasă.
Bulent îl sună pe Sinan dar el nu răspunde la telefon. Atunci Ruzgar o sună pe Pelin știind că Sinan este cu ea.
Între timp, Sinan ajunge la restaurant și e șocat când găsește petrecerea. Ruzgar îi zice că nu a putut să îi spună mamei lui despre căsătoria falsă în fața atâtor invitați.
Pelin este deranjată că s-a ajuns atât de departe și vrea să meargă la nuntă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.