Dulce răzbunare episoadele 55,56,57 (rezumat) Sinan o cere în căsătorie pe Pelin

1,121

Surpriza nunții a fost un mare șoc pentru toată lumea, mai ales pentru Pelin și Sinan. Sinan nu poate înțelege cum s-a ajuns atât de departe dar vrea să pună capăt acestei minciuni și spune tuturor că el și Ruzgar nu sunt căsătoriți.
Pelin se îmbată și merge și ea la nuntă și spune că este iubita mirelui.
Sinan trebuie să îi dea explicații lui Meliha și îi spune că sunt împreună. Deși Meliha îi zice că îl reneagă fiindcă se teme că Pelin îl va răni din nou, el îi spune că nu o va părăsi pentru nimic în lume.

Mai târziu, Pelin merge la Sinan și își cere scuze pentru ceea ce a făcut. Doarme la el iar dimineața caută prin lucrurile lui Ruzgar dar nu găsește nici o dovadă că ea a răpit-o.

Rıza îi oferă bani lui Sinan când află că afacerea lui nu merge bine și îi cere să o părăsească pe Pelin.
Desigur, Sinan nu acceptă.

Sinan crede că mătușa lui Bulent le-a dat banii pentru a-și recupera acțiunile de la Ceyda.
Pelin și Bulent îi povestesc situația lui Safyie și o roagă să nu-i dea de gol.
Safyie acceptă cu condiția ca Pelin să-i despartă pe Bulent și pe Bașak.
Pelin se preface că acceptă dar le spune prietenelor ei și pun la cale un plan pentru a o face pe Safyie să recunoască totul.
Bașak se desparte de iubitul ei după care Safyie îi spune lui Bulent că ea oricum nu a plăcut-o pe Bașak și că a necăjit-o din prima zi când a cunoscut-o.
Bulent își cere scuze de la Bașak pentru că nu a crezut-o și se împacă.

Meral îl duce acasă la ea pe Zubeyir, după ce a fost concediat, dar desigur fără să știe mama ei.
În timp ce ea îi spală hainele, Hafize îl găsește așteptând în sufragerie în izmene și îl aleargă prin cartier, crezând că e un fel de obsedat. Ajung și la poliție cu tot cu vecini. Meral nu recunoaște că ea l-a invitat în casă până când ajunge Riza care știe că sunt iubiți. După aceea, Riza îl primește înapoi pe Zubeyir.

Un gurmand merge la restaurantul lui Sinan și îi face publicitate pozitivă, fiind impresionat de mâncarea și de atmosfera din restaurant.
Tot el îi dă lui Pelin cartea de vizită a unui prieten nutriționist când află că și-a închis cabinetul.

Pelin află că Ruzgar este cea care i-a spus lui Sinan că și-a vândut cabinetul.
Se hotărăște să îi spună lui Sinan că ea i-a plătit lui Ceyda datoria pentru restaurant dar când încearcă să îi spună, Sinan o cere în căsătorie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.