Infidelul episodul 10 (rezumat)

4,028

La petrecere, Derin se necăjește când Asya îi arată invitația dar Volkan o convinge că a invitat-o pentru Ali, care nu ar fi acceptat să meargă fără ea.
În timp ce Asya îl caută pe Ali prin casă, ajunge în dormitorul lui Volkan și Derin.
E șocată când vede prin lucrurile lui Derin un halat și o rochie de noapte identice cu cele pe care le-a primit de la Volkan dar și parfumul pe care ea îl folosește.
Când pleacă, Volkan dansează cu Derin pe melodia pe care a cerut-o pe ea în căsătorie.
Ali este deranjat că Asya a mers după el pentru că l-a umilit în fața lui Demir, fratele lui Derin, care este coleg cu el. Asya îi spune apoi lui Volkan că trebuie să încerce să se înțeleagă pentru Ali.

A doua zi, Volkan află de la Ali că merge împreună cu Asya și Turgay la ferma de cai.
Volkan merge și el acolo împreună cu Derin și Zeynep.

Mai târziu, Volkan îi trimite lui Asya un buchet de trandafiri albi artificiali alături de o fotografie cu camera pe care a pregătit-o pentru Ali. Asya merge acasă la el să îi returneze florile. Derin îi deschide ușa dar când vede florile ea se convinge singură că Volkan a vrut să îi arate fostei soții că nu mai are sentimente pentru ea, trimițându-i flori artificiale.

Asya află de la Nil că Selcuk lucrează pentru Volkan.
Volkan îi cheamă pe Derya și pe Hakan, managerul spitalului la o cină de afaceri. Le spune că va face o donație mare spitalului cu condiția ca Asya să fie înlăturată din funcția de medic șef și Derya să primească postul ei.

În timp ce Asya și Ali sunt acasă, cineva aruncă o piatră în fereastră cu un bilet de amenințare pentru Asya.
Asya îl suspectează pe Selcuk și cheamă poliția.
Ali îl sună pe Volkan și îl cheamă spunându-i ce s-a întâmplat. Când Volkan ajunge, Ali îi spune că îi este frică și îl întreabă dacă poate să rămână la ei în acea seară.
Desigur, Volkan este de acord și privește cu satisfacție reacția șocată a Asyei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.