Totul pentru familia mea episodul 78 (rezumat)

7,797

Invitații de la ceremonia de circumcizie organizată de Akif și de Șengul au făcut toxiinfecție alimentară și primesc tratament medical. Printre cei care s-au îmbolnăvit, se numără și Nebahat și Șengul. Akif și Orhan sunt amândoi alături de fostele soții.
Ahmet îi concediază pe Akif și pe bucătar pentru că au cumpărat carne expirată.

După ce Suzan îl ia peste picior și îi spune că nu se miră că a făcut așa ceva, Akif merge la Nebahat și îi spune pățania. Nebahat îi promite că îi dă postul înapoi iar Akif rămâne la ea și îi gătește și o îngrijește pentru că nu se simte bine. Noaptea doarme pe canapeaua ei pentru că e supărat pe Suzan și nu vrea să se întoarcă acasă.
Doruk observă că Nebahat își face speranțe de împăcare și se îngrijorează că Akif o va răni din nou.
Ayla îi fotografiază dimineața când pleacă din casă împreună dar Akif ajunge la Suzan înaintea ei și o convinge că a dormit la hotel și că l-a vizitat pe Doruk de dimineață.

Directoarea de la orfelinat o anunță pe Asiye că Emel este acolo.
Asiye și Omer merg după sora lor și îi spun că nu este povară pentru ei.
Omer este devastat că familia lui trece prin atâtea necazuri și nu poate să facă nimic iar Sevgi se hotărăște să își schimbe testamentul ca să îl ajute. Cu toate acestea, Ahmet și Seval nu vor să îi cedeze averea. Ahmet îi spune că nu îi va da nici un ban lui Omer. După ce el pleacă, Șeval o împinge pe Sevgi pe scări accidental. Sevgi cere ajutor dar Șeval o închide în beci.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.