Micuța rază de soare Episoadele 13-15 (rezumat)

4,288

Firat, care află că Guneș este fiica Dilei, se confruntă cu Dila și vrea să-i spună lui Umran totul.
Dila se preface că leșină când se vede încolțită. Firat o duce la spital și așteaptă toată noaptea cu regret ca sora lui să se trezească, dar Dila continuă acest joc până va găsi o soluție. A doua zi, în timp ce Mehveş aşteaptă lângă ea, se preface că se trezeşte brusc dar spune că nu-și amintește nimic.
Umran îl atenționează pe Firat că Dila îl minte dar el nu știe ce să creadă și decide să nu mai vorbească despre Guneș un timp pentru că se teme pentru sănătatea mintală a surorii lui.
În schimb, se preocupă de Guneș și o întreabă dacă ar vrea să locuiască cu familia lui dar ea îi răspunde că nu vrea.

Elif și Fulya încep să lucreze în compania lui Firat.
Sude îl folosește pe Alper, care este îndrăgostit de ea, ca să afle despre situația financiară a lui Elif de la el, ca parte a planului ei. Alper face cercetări și află că Hakan a avut două vieți separate și îi spune lui Sude.

Psihologul îi spune lui Elif că trebuie să îi ofere lui Guneș un mediu stabil.
Atunci Elif îi spune lui Guneș că poate să locuiască la ea cât dorește și îi pregătește o cameră ca să se simtă acasă. Guneș insistă să îl cheme pe Firat să le ajute să decoreze camera.
Atât Elif cât și Firat continuă să facă tot ce pot să o ajute pe Guneș și să îi ofere sprijinul de care are nevoie.

Elif duce acasă dosarele cu organizațiile vechi ale companiei lui Ferit și Guneș vede printre ele o fotografie cu mama ei și o aruncă la gunoi.
În fotografie mai sunt încă trei femei iar Elif își dă seama că una dintre ele este mama ei și pornește în căutarea lor cu Fulya.
Când constată că nici una dintre cele trei femei nu este amanta lui Hakan, devin suspicioase față de Dila însă în presă s-a scris despre ea că a fost plecată în America în ultimii șase ani.

Dila trimite de pe telefonul lui Umran un mesaj jignitor lui Sureyya, o asociată importantă. Femeia o sună pe Umran foarte supărată. Umran crede că ea l-a trimis și că a uitat dar apoi își dă seama că Dila i-a făcut acele jocuri ca să o facă să creadă că și-a pierdut mințile.
Dila recunoaște când o confruntă iar Umran o înregistrează și îi spune că îi va trimite înregistrarea lui Firat.
Dila insistă să șteargă înregistrarea și o amenință. Când Firat se întoarce acasă, o găsește pe Umran rănită și pe Dila lângă ea cu un cuțit în mână. Umran spune că Dila a rănit-o dar Dila neagă.

In varianta originala a serialului, acesta este episodul 5.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.