Ma numesc Zuleyha – Episodul 11 (rezumat)

9,828

Demir a dus-o pe Hunkar la spital apoi l-a trimis pe Cengaver să se intereseze dacă Yilmaz a fost găsit și dus la vreun spital sau a murit. După aceea s-a întors acasă, l-a luat pe copil din camera lui Zuleyha și l-a dus la Sermin. I-a povestit că Zuleyha vrea să îl părăsească și că Hunkar a fost împușcată de unul dintre dușmanii lor și a rugat-o să aibă grijă de copil până se va întoarce el de la spital. După aceea i-a strâns pe muncitorii de la fermă și le-a spus că Hunkar a avut un accident. Numai lui Gafur și soției lui le-a spus că a fost împușcată.
Zuleyha a rămas închisă în cameră, disperată fiindcă nu știa ce s-a întâmplat cu Yilmaz și dacă Demir îi va aduce copilul înapoi.

Yilmaz s-a întors acasă și i-a mulțumit lui Fekeli că i-a salvat viața din nou fiindcă a scăpat datorită cutiei de metal pe care i-a dăruit-o el și pe care o ținea în buzunar în locul unde a fost împușcat de Demir.
Yilmaz credea că Zuleyha i-a întins capcana dar Fekeli l-a sfătuit să nu se grăbească să tragă concluzii fiindcă probabil Demir a forțat-o să scrie acel bilet.
Seara, Demir a dus copilul înapoi și a încercat să o convingă pe Zuleyha să mănânce. I-a spus că a crezut că îl iubește dar acum nu mai are încredere în ea. A doua zi dimineața a închis-o din nou în cameră dar i-a lăsat copilul.
Fekeli a mers la spital să o vadă pe Hunkar. A vorbit despre trecutul lor și despre cum i-a despărțit soarta. Credea că e inconștientă însă ea a auzit tot ce i-a spus.

Gulten a mers să îl caute pe Yilmaz iar Gaffur a observat că lipsește și s-a gândit că îi va spune tot ce s-a petrecut la fermă. A prins-o și a legat-o într-un hambar și avea de gând să o țină acolo până va renunța să îl mai caute pe Yilmaz.
A doua zi Nazire a găsit-o pe Gulten și i-a spus lui Yilmaz iar el a salvat-o. A întrebat-o dacă Gaffur a închis-o din cauza acelui bilet și dacă într-adevăr Zuleyha i l-a trimis iar fata a mințit că ea l-a trimis. Yilmaz a vrut să o ducă acasă la el însă Gulten a refuzat și s-a întors acasă speriată de ce îi va face Gaffur dacă va afla că el a salvat-o. Sanyie l-a mințit pe Gaffur că ea a eliberat-o iar Gulten i-a promis că va sta departe de Yilmaz.

Cengaver l-a văzut pe Yilmaz în oraș, l-a urmărit și a vrut să îl împuște însă s-a răzgândit când Yilmaz i-a spus că Zuleyha e soția lui și că Demir a forțat-o să se căsătorească cu el iar pe el l-a băgat în închisoare. Cengaver a mers la Demir foarte supărat că l-a mințit iar el a recunoscut că Yilmaz a spus adevărul și a încercat să îi explice că tot ce a făcut a fost pentru că o iubește pe Zuleyha. După ce s-a gândit un timp, Cengaver i-a spus lui Demir că Yilmaz nu a meritat ce i-a făcut dar el rămâne fratele său.

Când Hunkar a fost externată, l-a convins pe Demir să o lase pe Zuleyha să iasă în sufragerie fiindcă se temea că se va afla în oraș că au închis-o în cameră și reputația familiei lor va avea de suferit. În seara aceea, în timp ce Demir dormea, Zuleyha a mers în biroul lui și i-a luat pistolul.
Dimineața, Hunkar s-a simțit rău iar Sebahattin a dus-o la spital. Demir era plecat de acasă și Zuleyha a reușit să fugă cu copilul. Servitoarele au observat că seiful și cutiile cu bijuterii erau goale și i-au spus lui Gaffur iar el l-a anunțat pe Demir. Zuleyha a vrut să meargă în Istanbul cu autobuzul dar Demir a prins-o din urmă. I-a luat copilul și i-a spus că e liberă să plece la Yilmaz. Zuleyha nu a vrut să plece fără fiul ei și și-a pus pistolul la tâmplă și a amenințat că se va împușca. Demir i-a spus să apese pe trăgaci.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.