Prețul fericirii revine la Kanal D cu sezonul 3 din luna septembrie

1,616

Postul de televiziune Kanal D anunță difuzarea celui de-al treilea sezon al serialului „Prețul fericirii” începând din 2 septembrie, după terminarea serialului “Dragoste si secrete”.

În acest sezon, veţi putea asista la multe surprize, intrigi și răsturnări de situație, noi prietenii şi alianţe neaşteptate.
După câteva luni de la dispariția lui Ender, viața familiei Argun s-a schimbat complet. Șahika a preluat controlul casei și a construit un imperiu de temut. Cu sprijinul lui Yigit, se luptă în secret să obțină toată averea lui Halit. Singurul lucru de care nu a ținut cont este posibilitatea ca Yıldız, care a dispărut în noaptea dispariției lui Ender, să se întoarcă brusc în viața lui Halit. Mai mult, Yıldız nu vine singură ci este însoțită de noua sa aliată, Ender.

La finalul sezonului 2, actorii Onur Tuna și Sevda Erginci, interpreții personajelor Alihan și Zeynep, au părăsit serialul.
În sezonul 3 s-au alăturat distribuției actori de renume precum Can Nergis, Gökhan Alkan, Tuvana Türkay sau Hakan Karahan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.