Valurile vietii – episoadele 22-23-24 (rezumat)

2,598

Ateş a aflat că Faryali și Yildiz au fost iubiți în trecut și crede că încă au sentimente unul față de celălalt și de aceea s-au despărțit părinții lui. Regretă că l-a nedreptățit pe Evren și vrea să îl ajute să se întoarcă acasă. Se ceartă cu toți care au știut și mai ales cu Faryali pe care e foarte supărat iar Faryali regretă că nu i-a spus personal.

Asli i-a văzut pe Gozde și pe Evren împreună dar ezită să îi spună lui Ateş.
Gönenç începe să investigheze cine e iubitul lui Gozde.

Ipek ajunge în Bodrum pentru tratament. În ciuda faptului că e foarte bolnavă, e plină de viață, amuzantă și se împrietenește repede cu Kelebek.
Cenk îi oferă lui Su șansa de a studia muzica în America sperând că se va împăca cu el.

Ateş vrea să afle de ce Faryali ține atât de mult la hotel și refuză să îl vândă. Faryali îi povestește că bunicul său nu a fost de acord cu căsătoria dintre Yildiz și Evren. Bănuia că într-o zi Evren va pierde totul de aceea înainte de a muri i-a încredințat hotelul lui Faryali ca Yildiz să se poată întoarce acolo și să nu rămână pe drumuri. Asta îl pune pe gânduri pe Ateş dar totuși încă nu are încredere în Faryali.

Asli acceptă să iasă la o întâlnire cu Yiğit iar Ateş e neplăcut surprins când îi vede împreună.

Uzay a organizat o petrecere surpriză de ziua Alarei, s-a străduit mult și spera că îl va ajuta să crească în ochii ei. Rana trebuia să o ducă la petrecere însă Alara preferă să își petreacă ziua în compania lui Ateş acasă la ea. Uzay se enervează și le spune părinților Alarei că mută petrecerea acasă la ei. Cahit îi prinde pe Ateş și pe Alara împreună și îi dă două palme lui Ateş în fața invitaților. Ates îi dă un pumn apoi e arestat pentru că Cahit depune plângere la poliție. Faryali îi vine în ajutor, plătește cauțiunea și vorbește cu un prieten comisar să îl elibereze mai repede.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.