Valurile vietii – episodul 90 (rezumat)

2,280

Asli a fost impresionată de faptul că Ateş și-a amintit că i-a plăcut acel inel însă și-a dat seama că a cerut-o în căsătorie fiindcă se temea să nu o piardă. Și-a pus inelul pe lănțișorul care îl poartă la gât și i-a spus lui Ateş că deocamdată răspunsul ei este nu fiindcă dacă nu îi dă un alt motiv pentru care să accepte, de câte ori va privi inelul își va aminti că l-a văzut sărutându-se cu Lal.

Oamenii lui Bora îl răpesc pe Evren din fața casei și îl duc într-un depozit. Bora intenționează să îl trimită în China pe un vapor iar acolo să fie arestat pentru doi ani pentru intrare ilegală în țară.
Dimineața șoferul lui Evren este îngrijorat fiindcă în urmă cu o seară a stabilit cu Evren să îl ia din fața casei dar când a ajuns acolo, el nu era și nici nu i-a răspuns la telefon. După ce verifică înregistrările camerelor de supraveghere și vede că niște tipi l-au răpit, merge imediat la Gozde și îi spune iar ea îl întreabă pe Bora dacă are vreo legătură cu asta. Bora neagă apoi Gozde o pune pe Lal să se intereseze dacă Bora i-a făcut ceva însă Lal nu reușește să afle nimic fiindcă Bora nu mai are încredere în ea.

Între timp Evren reușește să se dezlege, îl lovește pe Muzo, îi ia telefonul și îl sună pe Ateş. Ateş îi răspunde însă fiindcă semnalul este foarte slab, nu înțelege ce spune dar își dă seama că s-a întâmplat ceva grav. Îl sună înapoi și pe numărul lui Muzo și pe numărul lui dar ambele telefoane sunt închise.
Muzo a reușit să îl lovească pe Evren și să îl lege din nou.

Asli și părinții ei ar vrea să petreacă mai mult timp împreună, de aceea Asli îl roagă pe Faryali să găsească o casă pentru Maya fiindcă ei nu pot să o viziteze la hotelul lui Bora. Menționează și faptul că nici Maya nu poate să meargă la hotelul lor din cauza lui Yildiz iar Faryali îi promite că va face orice este nevoie ca să îndrepte lucrurile.
După aceea Faryali o invită pe Maya la hotel și insistă ca ei doi, Yildiz și Asli să ia masa împreună și să discute. Yildiz acceptă ca sa nu o necăjească pe Asli însă Maya îi spune lui Faryali să nu forțeze lucrurile. Faryali le roagă pe amândouă să se străduiască să accepte situația pentru ca Asli să fie fericită. Totuși Maya nu vrea nici măcar să încerce și pleacă iar Asli pleacă supărată după ea.

Ateş este îngrijorat pentru Evren și îl caută la hotelul unde lucrează însă recepționera îi spune că întreaga zi nu a fost la serviciu. Ateş nu o crede și merge pe ascuns în biroul lui Evren iar acolo o găsește pe Lal și află că este asistenta lui Bora. Îi ia telefonul și apelează numarul de pe care l-a sunat Evren iar pe ecranul telefonului apare numele lui Muzo și Ateş se convinge că ei i-au făcut ceva tatălui său. O închide pe Lal în birou ca să nu îl anunțe pe Bora apoi merge să vorbească cu Gozde. Ea îi spune că nici ea nu știe unde este Evren dar e sigură că Bora e implicat în dispariția lui și îi cere s-o ajute să-l salveze.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.