Valurile vietii – episodul 89 (rezumat)

2,018

Evren o șantajează pe Lal ca să îi dea toate documentele privitoare la banii, firmele și bunurile lui Bora. Lal îi cere ajutorul lui Gozde și împreună fac un plan prin care să îl împiedice pe Evren să îl falimenteze pe Bora.

Bora îi propune lui Maya să lucreze pentru el ca designer de interior la un spital de copii pe care îl va construi. Maya acceptă fiindcă va rămâne în oraș pentru Asli și are nevoie de un serviciu.

Faryali a aflat de la Maya că Asli și Ateş sunt certați și o întreabă pe Asli dacă vrea să vorbească despre asta. Asli îi povestește că l-a văzut pe Ateş cu o fată dar el susține că nu a fost nimic între ei. Faryali e sigur că Ateș nu a mințit și o sfătuiește să vorbească cu el pentru că știe din propria experiență ce înseamnă o decizie greșită luată din cauza unei neînțelegeri.

Yıldız se întâlnește cu Bora și îi spune că Evren a văzut-o pe mama lui paralizată. Bora se decide să treacă pe numele lui Gozde toate bunurile care sunt pe numele mamei sale însă pentru a face asta trebuie ca Gozde să amâne căsătoria cu Evren. Gozde acceptă condiția și pentru ca Evren să nu înțeleagă planul lor, se ceartă cu el si îi spune că nu vrea să se mai căsătorească cu el fiindcă a aflat că s-a întâlnit cu Yıldız.

Faryali, Maya și Asli merg la picnic și petrec o zi frumoasă împreună. Povestesc despre familiile lor, despre cum s-au cunoscut și stabilesc să meargă în Atena în vizită.
Pe de altă parte, relația lui Yildiz și Faryali începe să se repare.

Ferdi se întoarce acasă la familie fiindcă tatăl lui e bolnav și înainte de a pleca îi face cadou lui Ates inelul de logodnă pe care dorea să îl cumpere.
La finalul episodului Ateş o cere în căsătorie pe Asli.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.