Gulperi – Episodul 8 (rezumat)

3,928

Seyma s-a dat drept avocata lui Nesli și i-a zis lui Gulperi că ar fi mai bine să plece și să îi mulțumească lui Nesli pentru că nu a făcut plângere pentru furtul colierului. Gulperi nu a crezut că fata ei ar fi furat ceva și i-a zis că nu înțelege ce are Nesli împotriva ei. Seyma i-a spus că de fapt problema e că Nesli este prietena cea mai bună a soției lui Kadir și nu îi convine că ea se întâlnește cu el fiindcă de când a apărut în viața lor le-a creat probleme în familie.
Gulperi încearcă să stea la distanță de Kadir.

Hasan a fost reținut de poliție fiindcă s-au găsit amprentele lui pe arma care el o luase de la Seyit dar a fost eliberat fiindcă Seyit l-a convins pe Ali să recunoască că arma era a lui.
Seyit era un tip periculos care se ocupa cu afaceri ilegale și i-a cerut lui Hasan să lucreze pentru el pentru a-și plăti datoria. I-a cerut ca a doua zi să meargă la o petrecere și să răpească o fată pe nume Selen care provenea dintr-o familie bogată. Hasan i-a zis că nu poate să facă astfel de lucruri dar dacă vrea să îi dea altceva de lucru sau o să lucreze în altă parte și își va plăti datoria.

Hasan a mers acasă iar Gulperi l-a certat fiindcă aflase de la Kadir că a vrut să îl împuște pe Ali. Hasan s-a supărat pe Kadir fiindcă i-a spus mamei sale și l-a sunat și i-a zis că ei nu au nevoie de el și ar trebui să stea departe de mama lui.
Kubra, fata lui Nesli era în aceeași clasă cu Bedriye și le-a spus colegilor că Bedriye a furat colierul mamei sale. Bedriye a plecat acasă plângând și i-a spus mamei sale că colierul pe care l-a vândut a fost al ei iar mama ei i-a zis că o crede și nu s-a îndoit nici o clipă de ea.

Gulperi și copiii și-au luat câteva bagaje cu ei și au plecat sperând că vor găsi undeva un loc unde să stea. Gulperi le-a sunat pe două prietene dar niciuna nu a vrut să o primească cu copiii. Au mers în parc dar se făcuse foarte frig fiindcă era iarnă. Disperată, Gulperi a mers la un restaurant din apropiere și i-a rugat pe clienți să o ajute cu câțiva bani fiecare pentru a sta cu copiii la o pensiune măcar o noapte. Proprietarul a chemat-o deoparte și i-a oferit o sumă de bani iar Gulperi i-a mulțumit și i-a zis că o să îi înapoieze banii dar în drum spre pensiune doi tipi i-au furat geanta și au rămas fără bani.

Hasan a mers la Seyit și i-a spus că s-a hotărât să lucreze pentru el și va face orice îi va cere dacă îi va oferi un adăpost pentru familia lui. Seyit i-a zis că deocamdată vor putea sta în locuința lui Gokhan, un băiat care lucra pentru el și pe care Hasan îl cunoscuse în închisoare și i-a promis că în câteva zile o să aranjeze o locuință mai mare pentru el și pentru familia lui.
Nesli a aflat de la bijutier că Bedriye era nevinovată și că Seyma a pus totul la cale. S-a întâlnit cu Seyma și i-a zis că trebuie să facă ceva fiindcă Gulperi poate afla adevărul și le va da în judecată. Seyma i-a zis să stea liniștită că îi va face o ofertă lui Gulperi încât ea nu va putea refuza, iar ele vor scăpa de ea fiindcă o va trimite departe.

A doua zi Hasan a mers la petrecerea lui Selen iar acolo era si Artemis iar ea i l-a prezentat lui Selen. El trebuia să o facă pe Selen să se îndrăgostească de el și să o convingă să meargă într-un loc unde gărzile ei să nu fie cu ea. Seyit urma să îi pună niște întrebări fetei despre tatăl ei iar apoi ea se putea întoarce la petrecere.
După ce Selen a fost răpită, Hasan și-a dat seama că Seyit l-a mințit și i-a zis să îi dea drumul fetei. Seyit l-a lovit iar el și-a pierdut cunoștința.

‌Seyma a sunat-o pe Gulperi și i-a cerut să se întâlnească la un local fiindcă are să îi transmită ceva important din partea lui Nesli. Când a ajuns acolo, Seyma i-a zis că Nesli nu va intenta proces cu condiția ca ea să se mute din Istanbul. I-a oferit un loc de muncă în Izmit și un apartament cu trei camere. Kadir era în apropiere si a văzut când Gulperi a intrat în local apoi a văzut și mașina lui Seyma. A intrat în local și a rămas uimit când le-a văzut pe amândouă stând de vorbă. Le-a întrebat de unde se cunosc iar Gulperi i-a prezentat-o pe Seyma ca fiind avocata lui Nesli. Kadir i-a spus că a fost înșelată și că Seyma este soția lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.