Gulperi – ultimul episod (rezumat)

9,922

Operația lui Hasan a durat mult timp. Între timp Can a fost găsit pe stradă de un tip care adunase mai mulți copii orfani și îi punea să cerșească. Artemis și Bedriye l-au căutat în împrejurimi apoi l-au sunat pe Kadir. El le-a spus să anunțe poliția și fiindcă nu voia ca Gulperi să afle, găsea diferite motive ca să plece fără să îi trezească suspiciuni și se interesa dacă s-a mai aflat ceva de Can.

Yakup și-a trimis oamenii să îl caute pe copil în tot orașul apoi a mers la spital cu Kader dar Gulperi i-a scos afară pe amândoi.
Can a reușit să o sune pe Gulperi de pe telefonul acelui tip iar poliția a aflat numele lui datorită numărului de telefon însă nu au găsit locul unde se aflau. Kadir a apelat la Gokhan și cu ajutorul lui l-au găsit pe Can.

Văzând în ce situație a ajuns Hasan, Seyma a regretat tot ce a făcut și s-a hotărât să se îndrepte. Pentru început i-a spus lui Eyup că renunță să mai fie avocata lui.
Yakup l-a vizitat pe Eyup și l-a amenințat să stea departe de Gulperi și de copiii lor.

După ce Hasan a scăpat cu bine din operație, Gulperi i-a spus lui Kadir că s-a hotărât să plece în alt oraș fiindcă se teme că Yakup și Eyup vor continua să le facă necazuri dacă vor rămâne împreună.
Când Hasan s-a pus pe picioare s-au mutat în Foça, orașul natal al lui Gulperi.
Yakup și-a luat familia și s-au întors acasă. Au rezolvat ca Eyup să fie transferat la o închisoare de acolo.

După o lună, copiii au pus la cale un plan pentru a-i împăca pe părinții lor care s-au încăpățânat să nu se caute deloc. Chiar și Şeyma i-a ajutat. Hasan și Artemis s-au prefăcut că vor fugi împreună în străinătate și astfel au reușit să-i facă să se întâlnească. Kadir și Gulperi s-au împăcat și au devenit cu toții o familie mare și fericită.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.