Gulperi – episodul 26 (rezumat)

8,217

Eyup a răpit-o pe Gulperi. Kadir și Hasan au pornit pe urmele lor și i-au găsit într-o clădire abandonată. Eyup a amenințat-o pe Gulperi că îl va ucide pe Kadir dacă nu divorțează de el apoi a fugit și a lăsat-o acolo. Hasan a mers după el, l-a amenințat, a încercat să-l lovească și i-a spus că Yakup îi va da toată averea când împlinește 18 ani. Kadir a ajuns la timp și l-a salvat din mâinile lui Eyup dar el a fugit din nou.

După aceea Eyup le-a contactat pe Fatma și pe Kader, le-a dat adresa unde s-a ascuns ca să-i ducă niște provizii și le-a luat cardurile.
Seyma și Gulperi au fost internate în spital pentru o zi. Artemis a stat cu Seyma iar Hasan și Bedryie au vizitat-o pe mama lor dar când au văzut că Kadir era lângă ea, au plecat spunând că nu are nevoie de ei.

Artemis și-a schimbat atitudinea față de Gulperi de când a salvat-o pe Şeyma. După ce a ieșit din spital, Şeyma s-a întors acasă la Kadir iar el locuia la Gulperi. Şeyma a găsit niște fotografii cu el și cu Gulperi într-un parc unde mergeau ei când erau căsătoriți. S-a supărat foarte tare, a chemat-o pe Gulperi în casă și a aruncat puțină apă clocotită pe ea. Artemis a văzut ce a făcut, s-a speriat când a înțeles de ce e capabilă și s-a mutat și ea la Gulperi. Kadir a sfătuit-o pe Şeyma să meargă la un psiholog și i-a dat să semneze niște acte prin care să-i dea custodia lui Artemis până când se va trata.

Eyup era furios pe Yakup pentru că i-a promis lui Hasan averea și l-a sunat să-l amenințe. Yakup se temea de el și a angajat câțiva bodyguarzi. Hasan a învățat de la Yakup cum să tragă cu arma și a stat de pază toată noaptea lângă blocul unde locuia mama sa pentru cazul în care s-ar fi întors Eyup. Seara, Eyup a sunat-o pe Gulperi și a amenințat-o din nou. Dimineața devreme ea s-a dus la tribunal și a început procedurile pentru divorț. Eyup i-a cerut să meargă la el ca să-i arate o fotografie a cererii de divorț. Hasan a urmărit-o și când au ajuns la el, Kadir era deja acolo fiindcă tocmai aflase unde se ascundea datorită faptului că a folosit cardul lui Kader la un magazin din apropiere.
Hasan a vrut să-l împuște pe Eyup însă Gulperi l-a lovit peste mână ca să-l oprească, pistolul s-a descărcat și Kadir a fost împușcat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.