Gulperi – episodul 25 (rezumat)

5,209

Bunicii și mătușa copiiilor s-au bucurat mult pentru că s-au întors la ei. Yakup a încercat să afle de la Hasan ce i-a făcut să plece de acasă dar nu a insistat asupra subiectului când a văzut că el nu a vrut să-i spună. După aceea Yakup i-a spus că trebuie să lase neînțelegerile lor în urmă și că îi va lăsa întreaga lui avere.
Fatma l-a tras de limbă pe Can și a aflat că Gulperi și Kadir s-au căsătorit.

Kadir a convins-o pe Gulperi că nu e nevoie să divorțeze și că trebuie să se lupte pentru a fi împreună.
Gulperi a sunat-o pe Bedryie iar Kader a răspuns și i-a spus să nu-i mai caute pe copii pentru că nu vor să vorbească cu ea.

Gulperi a mers la conac după ei însă doar Can a vrut să plece cu ea. Cei mari au stat deoparte și au privit cum bunica lor a lovit-o cu o piatră și cum Yakup a vrut să o bată. Deși nu i-au iertat pe bunicii lor, voiau s-o facă pe Gulperi să regrete că s-a căsătorit.

Hasan a început să se comporte iresponsabil, a condus mașina familiei fără permis, a fost arestat dar a scăpat datorită lui Yakup, a fost grosolan cu prietenii lui Artemis și l-a bătut pe fostul ei prieten.
Pe de altă parte și Bedriye a profitat de generozitatea bunicilor, a făcut o mulțime de cumpărături și le-a spus că vrea să se transfere la o școală privată.

Eyup a aflat de la Fatma că Gulperi s-a căsătorit cu Kadir. A fugit din spital și a răpit-o pe Şeyma apoi l-a sunat pe Kadir și i-a cerut să i-o dea pe Gulperi în schimbul lui Şeyma. Gulperi și Can au auzit tot ce au vorbit.
Kadir a plecat cu poliția la adresa pe care i-a dat-o. Gulperi a sunat-o pe Bedriye și a chemat-o să stea cu frățiorul ei iar ea a plecat la Eyup. Can le-a povestit lui Bedriye și lui Hasan ce s-a întâmplat și au plecat și ei după ea. Eyup a lăsat-o pe Gülperi să își ia rămas bun de la copii apoi a luat-o pe ea și a lăsat-o pe Seyma să plece. Nimeni nu a putut să facă nimic fiindcă era înarmat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.