Gulperi – episodul 24 (rezumat)

4,707

Hasan a aflat că Gulperi și Kadir s-au căsătorit și a plecat de acasă împreună cu Can și cu Bedriye. Can a încercat să le explice fraților săi că vor fi o familie fericită și că el deja îl consideră tată pe Kadir dar până la urmă l-au convins să plece cu ei.
Kadir i-a spus lui Artemis că nu se poate recăsători cu Seyma iar ea s-a supărat pe el, s-a mutat la Seyma și i-a spus că s-a căsătorit cu Gulperi. Şeyma s-a prefăcut că nu știa.

Gülperi și Kadir i-au găsit pe copii în parc dar nu au putut să-i convingă să se întoarcă acasă. Hasan a mințit că vor merge la Yakup însă s-au dus la Ajda. Kadir a sfătuit-o pe Gulperi să nu mai insiste fiindcă era sigur că până la urmă se vor întoarce singuri. I-au urmărit pe copii și s-au bucurat să vadă că nu s-au dus la bunicii lor. Ajda a sunat-o pe Gulperi sa îi spună că sunt bine și să nu aștepte în fața casei pentru că se temea că copiii vor pleca dacă o vor vedea.

Ajda se pregătise să se mute din oraș următoarea zi iar Gulperi trebuia să găsească o soluție cât mai repede pentru a-i convinge pe copii să se întoarcă acasă. Kadir nu a vrut să divorțeze așa că Gulperi i-a spus avocatei să deschidă un proces de divorț fără să mai discute cu el. Kadir a fost uimit când a mers la tribunal și a auzit-o vorbind cu avocata.

Yakup şi-a cerut iertare de la Eyup și i-a promis că îi va face să plătească pe toți cei care sunt vinovați de arestarea lui și de faptul că s-a îmbolnăvit.
Gokhan a vrut să-l împuște pe Eyup când a fost transferat la spitalul de psihiatrie. Hasan a aflat de la un prieten și a mers să îl oprească. Nimic din ce i-a spus nu a funcționat, până când s-a pus în fața lui Eyup și i-a spus să îl împuște pe el. Gokhan a renunțat apoi a fost arestat.

Artemis a aflat că Seyma l-a plătit pe acel tip să o bată, ca parte a planului ei de a-l recupera pe Kadir.
Can s-a îmbolnăvit de pneumonie iar Hasan și Bedriye l-au dus la spital. Medicul care l-a tratat și-a dat seama că erau singuri și a anunțat serviciile sociale. Copiii au reușit să plece la timp și s-au întors la bunicii lor fiindcă nu aveau altă soluție.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.