Gulperi – episodul 23 (rezumat)

4,506

Gulperi și Kadir au aflat că Artemis și Hasan sunt împreună și nu au mai putut să le spună copiiilor că s-au căsătorit. L-au convins cu greu pe Can să păstreze secretul pentru o vreme.
Gokhan îl învinuiește pe Hasan pentru moartea lui Seyit și i-a spus să stea departe de el și de pescărie. Hasan s-a hotărât să se întoarcă la școală iar Kadir a început pregătirile pentru a-l înscrie la școala unde studiază Artemis.

Şeyma a reușit să-i convingă pe Artemis și pe Kadir că s-a schimbat și că singurul lucru care o interesează este ca fiica ei să fie fericită. S-a prefăcut și că susține relația lui Artemis și Hasan.

Gulperi a rămas din nou fără loc de muncă fiindcă Ajda a trebuit să închidă restaurantul.
Eyup a făcut o cădere nervoasă și nu a fost dus la închisoare ci a rămas în spital pentru tratament.
Yakup a reușit să iasă din închisoare pentru motive de sănătate fiindcă a refuzat să își ia medicamentele și s-a îmbolnăvit. Fatma l-a iertat și s-au împăcat.

Artemis a aflat că tatăl ei și Gulperi s-au căsătorit. Nu a spus nimănui și s-a hotărât să încerce să-i împace pe părinții ei. Pentru început a insistat să petreacă vacanța împreună. A doua zi, la școală, a leșinat și a fost dusă la spital iar Kadir și Şeyma au aflat că suferă de bulimie. Amândoi i-au spus că vor face tot posibilul să se facă bine. Artemis i-a rugat să se recăsătorească iar Gulperi era lângă ușă și i-a auzit.
Hasan a verificat dosarul cu actele necesare pentru înscrierea la școală și a văzut pe un document că Gulperi este căsătorită.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.