Gulperi – episodul 27 (rezumat)

8,205

Hasan l-a împușcat accidental pe Kadir iar Eyup a luat arma pe care erau amprentele lui și a fugit. Când a apărut poliția Gulperi a mințit că Eyup l-a împușcat. Kadir a fost dus la spital și a scăpat cu bine după operație. Când s-a trezit a spus că nu își amintește cine l-a împușcat.

Hasan voia să se predea dar Gulperi l-a dus la bunicii lui și l-au închis în casă fiindcă doar așa îl puteau opri. Yakup și-a trimis oamenii pe urmele lui Eyup ca să recupereze arma.
Hasan a reușit să scape din casa bunicilor, s-a întâlnit cu Artemis și i-a spus că el l-a împușcat pe tatăl ei iar Seyma era în apropiere și l-a înregistrat.

A doua zi dimineața Kadir a aflat de la Artemis că Hasan vrea să se predea și a mers la poliție și l-a oprit la timp. După aceea s-au întors acasă și Hasan și-a cerut scuze de la Kadir iar el i-a spus că îl va ierta cu condiția să se întoarcă la școală. Au petrecut restul zilei împreună ca o familie fericită.

Eyup a aflat că Fidan e însărcinată cu copilul lui Serdar apoi l-a șantajat pe Serdar și cu ajutorul lui, l-a răpit pe Yakup.
Şeyma i-a trimis lui Eyup video-ul cu Hasan recunoscând că l-a împușcat pe Kadir dar i-a cerut să nu spună că îl are de la ea. Eyup a amenințat-o pe Gulperi că îl va da poliției dacă nu se va întoarce la el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.