Valurile vietii – episodul 88 (rezumat)

1,963

În episodul anterior Lal l-a sărutat pe Ateş iar Asli i-a văzut iar acum Ateş se străduiește să îi demonstreze cât de mult o iubește și că nu a înșelat-o. Dimineața devreme culege o remorcă plină de potocale cu ajutorul lui Kelebek și i le dăruiește lui Asli sperând că îl va ierta însă ea e foarte supărată și nu vrea să vorbească cu el. Asli crede că Ateș i-a dat vreo speranță lui Lal și de aceea l-a sărutat și așteaptă să își ceară scuze dar el continuă să spună că nu a avut nici o vină. Kelebek ar vrea să îl ajute pe Ateş dar Asli și Su i-au spus categoric că dacă îi va lua apărarea, nu vor mai vorbi nici cu el așa că începe să îl ponegrească pe Ateș ca să nu își strice relația cu Su. 🙂
Mai târziu Uzay află de la Beyto ce s-a întâmplat și o instigă pe Asli să se despartă de Ateş.
Ateş se întoarce la pizzerie și se gândește necăjit cum să o facă să îl ierte. Ferdi îl sfătuiește să o ceară în căsătorie. Ateş îşi amintește că a văzut-o pe Asli admirând un inel din vitrina magazinului de bijuterii și ar vrea să îl cumpere însă costă foarte mult.

Faryali merge acasă la Yildiz, îi dăruiește un buchet de flori și îi spune că el nu a încetat să o iubească atunci când a plecat din oraș și nu va înceta nici acum. Yildiz îi răspunde că și acum și în tinerețe a crezut tot ce i-a spus el cu excepția faptului că nu a fost nimic între el și Maya iar acum s-a convins că a avut dreptate pentru că chiar dacă atunci nu a înșelat-o, era evident că se va întâmpla în viitor. Faryali o îmbrățișează trist apoi pleacă.

Bora îi spune lui Gozde că a deschis un cont în bancă pe numele copilului ei dar numai el va putea să folosească banii, după ce va împlini vârsta de 18 ani. Până atunci nimeni nu se va putea atinge de cont, nici măcar ea. După aceea Gozde o amenință pe Lal că îi va spune lui Bora că l-a ajutat pe Evren, dacă nu va lucra pentru ea.

Yildiz merge în vizită la mama lui Bora. Evren o urmărește, bate la ușă și îi spune paznicului că e soțul ei iar paznicul îi dă voie să intre în casă. Evren o cunoaște pe mama lui Bora care e paralizată și îi spune lui Yildiz că se va folosi de ea ca să recupereze tot ce i-a luat Bora. Yildiz se ceartă cu el apoi pleacă împreună din casă iar acum va părea că ea l-a dus acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.