Nemilosul Istanbul – episodul 2 (rezumat)

4,325

Cenk o găsește pe Cemre în camera lui și crezând că pe el îl aștepta, o sărută. Cemre îi dă o palmă lui Cenk și pleacă să o caute pe Ceren care s-a furișat în casă să îsi întâlnească viitorul soț. Cenk pleacă la hotel și trecând pe lângă ele, îi face cu ochiul lui Cemre. Ceren este geloasă.

Seher a aflat de înțelegerea dintre Neriman și Agah, face un scandal mare și îi spune lui Agah că nu i-o va da pe fiica ei de noră. Ceren nu vrea să plece cu familia ei și îl imploră să nu rupă înțelegerea.
Agah le alungă de la conac dar când Nedim îi spune că a îndrăgit-o pe asistentă, îi promite că o va aduce înapoi.
Chiar atunci, apare poliția la conac fiindcă Kerem, fostul iubit al lui Damla, a făcut plângere împotriva lui Civan.
Agah nu vrea ca fiica lui să fie implicată în scandal și aranjează martori să mintă că Civan a furat mașina lor și a mers singur la club unde l-a lovit pe Kerem și i-a distrus mașina. În plus, se folosește de asta ca să o constrângă pe Seher să se întoarcă la conac cu Cemre. Seher e nevoită să facă o înțelegere cu el, ca să îl salveze pe Civan.
Când Ceren află că se întorc în vila Karacay ca să lucreze ca servitori, se hotărăște să îl cucerească pe Cenk prin propriile metode.
Seniz plănuiește să îi alunge pe toți în curând.

Cemre cumpără medicamente noi pentru Nedim și spune familiei că de acum doar ea i le va administra fiindcă Seniz a schimbat rezultatul analizelor ca să nu se afle că i-a dat sedative.
Când află că el întotdeauna mănâncă singur în cameră, Cemre îl duce în sufragerie la masa familiei.
Nedim se bucură să îl vadă pe Cenk dar el e devastat când îl vede în scaunul cu rotile și pleacă fără să îl privească. Pe rând, toți găsesc câte o scuză și se ridică de la masă. Doar Agah rămâne, foarte impresionat și mișcat de gestul lui Cemre și îi mulțumește că i-a arătat ce greșeală a făcut. Cemre îi răspunde că ea nu îl respectă deloc dar pe Nedim îl va îngriji cu drag. Agah o place tot mai mult pentru că e sinceră și integră.

Cenk merge la un club și se întoarce târziu foarte beat. Ceren îl întâmpină și îi spune că ea este viitoarea lui soție. Petrec noaptea împreună dar dimineața Cenk nu își amintește nimic și din nou când trece pe lângă cele două surori, o salută pe Cemre iar pe Ceren o ignoră.
Cemre observă că Nedim are un caiet cu note muzicale în cameră și se gândește să îi cânte o melodie. Nedim e foarte fericit și o surprinde când o aplaudă. Agah se bucură să îl vadă pentru prima dată atât de fericit și se hotărăște să îi căsătorească.
Ceren il aude vorbind cu Nurten despre asta. Ea încă nu știe că el caută soție pentru Nedim și îi trimite videoul cu sora ei cântând într-un bar, ca să îi schimbe părerea despre ea.
Când Cenk se întoarce acasă, Cemre îi reproșează că îl ignoră pe Nedim. Cenk merge supărat și furios în camera lui unde îl așteaptă din nou Ceren. Seniz îi surprinde împreună și află de aventura lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.