Nemilosul Istanbul episodul 43 (rezumat)

12,109

Ceren a dezvăluit la petrecere că Nedim și Cenk sunt frați. Agah face infarct și își pierde viața. Lui Ceren îi pare rău dar Neriman o convinge că nu este vina ei. În aceeași zi, Ceren se întoarce la vilă.
Cenk o învinuiește pe Seniz pentru toate și vrea să o scoată afară. La insistențele lui Damla, nu o face dar îi spune că nu mai este fiul ei.

Cenk are o tumoare cerebrală și trebuie să facă o operație riscantă și un tratament de lungă durată, dar refuză. Medicul îl anunță pe Nedim.
Pentru ca fratele său să fie fericit, Nedim îi spune lui Cenk că renunță la Cemre și sunt liberi să fie împreună fiindcă el nu le va sta în cale. Știind că nu mai are mult de trăit, nici Cenk nu mai vrea să stea între ei și îi spune că a mințit că o iubește pe Cemre ca să îl rănească pe el. Cemre nu a vrut să fie între cei doi frați și când aude că Cenk nu o iubește, se bucură și merge la Nedim și îi mărturisește sentimentele. Nedim o refuză pentru Cenk dar o lasă să creadă că e supărat pe ea pentru că nu i-a spus că Cenk e fratele lui.

Cenk se hotărăște să se căsătorească cu Ceren pentru fiul său și organizează rapid o cununie civilă în curte, la care participă doar familia. Seher, Cemre și Civan au renegat-o pe Ceren fiindcă a trimis plicurile la petrecere și vor să se întoarcă în sat după nuntă.
Ceren îmbracă rochia de mireasă care a avut-o și la cununia cu Nedim și întâi merge să îi facă în ciudă lui Seniz că a învins-o. Seniz nu are de gând să o lase să îi distrugă viața lui Cenk și vrea să o ucidă. Se luptă pe balcon și cad amândouă de la etaj și își pierd viața.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.