Nemilosul Istanbul episodul 18 (rezumat)

5,520

Apariția spectaculoasă a lui Nedim la nuntă, îi șochează pe toți din conac. În timp ce Agah, Cemre și Seher sunt fericiți să îl vadă mergând și vorbind, Cenk și Şeniz sunt de-a dreptul panicați.
Nedim îi felicită pe miri și îi dăruiește lui Cenk butonii tatălui său apoi pleacă.
După plecarea lui, Seniz încearcă să se sinucidă dar Cenk ajunge la timp la ea și o salvează.
Cemre este fericită pentru Nedim dar în același timp este necăjită fiindcă l-a rănit și fiindcă trebuie să stea departe de el.

Nedim îi povestește lui Oya, psihologa lui, că i-a făcut plăcere să vadă în privirile lui Şeniz și ale lui Cenk teama pe care el a simțit-o  întreaga viață dar e confuz în privința lui Cemre și nu poate să înțeleagă ce a simțit ea când l-a văzut. Acum e pregătit să își încheie socotelile cu ei și a doua zi se întoarce la conacul Karacay, cu tot cu scaunul cu rotile.
Oya merge să discute cu familia și le spune că Nedim are multe de învățat despre viața de zi cu zi și un drum lung de parcurs ca să se cunoască pe sine dar să îl trateze normal, să nu îi acorde atenție specială.
Seniz vrea să știe doar dacă Nedim își va aminti tot trecutul. Oya îi răspunde că trecutul lui este în ceață dar e posibil să își amintească brusc totul.
Ceren nu a fost la nuntă și află de la bunica ei că Nedim s-a întors sănătos. Neriman insistă să meargă la soțul ei dar Ceren nu vrea fiindcă îi este teamă că Nedim o va face sa plătească pentru felul cum l-a tratat.

Cenk și Seniz trăiesc zilnic cu teamă că Nedim își va aminti ce i-au făcut.
Cenk îi spune lui Cemre că nu știe cum să se comporte cu Nedim iar ea îl sfătuiește să facă ce simte că e bine pentru el. Atunci Cenk merge să îl întrebe pe Nedim dacă are nevoie de ceva. Îl găsește privind la scaunul cu rotile și îi spune tulburat că dacă ar fi fost în locul lui, l-ar fi aruncat. Nedim îi răspunde că nu a fost niciodată în locul lui și că îl păstrează ca să nu își uite conștiința apoi îi spune că tot ce va avea nevoie, își va lua singur, încetul cu încetul. Cenk bănuiește că Nedim își amintește tot trecutul și că îi va face să plătească ani de zile, așa cum i-au făcut ei.

Agah este hotărât să divorțeze iar Seniz încearcă să îl împiedice spunându-i lui Damla, singura care îl poate opri. După cum se aștepta, Damla face scandal mare și rupe actele de divorț.
Seher încearcă să îl convingă pe Nedim să o ierte pe Ceren și să își salveze căsnicia pentru copilul lor. După ce Seher pleacă, Nedim spune că copilul lui Ceren va plăti pentru greșelile tatălui său, la fel cum a plătit el. Următoarea zi, Nedim îi face o vizită lui Ceren.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.