Hercai episodul 38 (rezumat)

13,580

Un bărbat misterios o salvează pe Reyyan după ce aceasta a căzut de pe cal și și-a pierdut cunoștința. Tipul o duce la cabană apoi îi trimite un mesaj lui Miran de pe telefonul ei în care îi spune unde se află.
Când Reyyan se trezește, cei doi găsesc un bilet adresat lui Miran în care i se spune că cu cât va refuza să mai creadă minciunile lui Azize cu atât va fi mai aproape de adevăr.

Hazar merge și vorbește încă o dată cu Reyyan, își cere scuze pentru că nu a putut să îi spună că nu este fiica lui și îi zice că dacă vrea, o va ajuta să îl găsească pe tatăl ei biologic însă Reyyan îi spune că nu vrea, până când va vorbi cu Zehra.

Reyyan îi spune lui Miran că s-a îndepărtat de el fiindcă a realizat brusc că nu l-a iertat pentru ce i-a făcut și a fost foarte furioasă pe el. Miran o sfătuiește să îl ierte pe Hazar spunându-i că el doar i-a ascuns adevărul ca să nu o rănească și să nu o piardă.
Reyyan îl întreabă dacă renunță la răzbunare pentru ei și pentru iubirea lor. Miran o duce la Azize ca să audă și ea răspunsul lui. Azize este șocată când Miran îi spune fără să ezite că renunță la răzbunare pentru că a înțeles că nu are pentru ce să se răzbune pe Hazar. Reyyan este foarte fericită. Miran îi spune că restul vieții i-l va dedica ei și fericirii lor.
După aceea merg împreună la Hazar. Reyyan îi spune că doar el este tatăl ei iar Miran îi spune că a renunțat la răzbunare. Hazar îi promite lui Miran că va afla cine i-a ucis părinții.

Cihan și-a dat seama că Azize nu se răzbună doar pentru Mehmet ci are altă problemă cu ei. O întreabă pe Sultan ce știe despre trecutul ei fiindcă el nu a putut să afle nimic iar ea îi spune să o caute pe cumnata lui Azize, Fusun.

Fiindcă Hazar este hotărât să se mute, Handan și Cihan o pun pe Yaren să își ceară scuze de la el și de la Reyyan. Yaren refuză iar atunci Cihan îi spune să plece ea și să nu se mai întoarcă niciodată. Yaren pleacă împreună cu Harun dar promite că se va întoarce și îi va face pe toți să regrete.
Elif este foarte supărată pentru că a realizat că Azat încă o iubește pe Reyyan și câteva zile nu iese din cameră. În cele din urmă Azat și Miran hotărăsc că este mai bine să divorțeze.

Azize vrea să își încheie singură răzbunarea, să îl ucidă pe Hazar apoi să îi spună lui Miran că a fost tatăl lui și lui Nasuh cum a început răzbunarea ei.
Merge la conacul Sadoglu cu oamenii ei înarmați și fiindcă Nasuh și Hazar sunt plecați din oraș, îi spune lui Cihan să îi aducă altfel îl împușcă pe Azat.
Handan trebuie să nască dar Azize crede că minte și nu îi lasă să o ducă la spital.
Chiar atunci apare poliția și le spune că Elif s-a sinucis.
(Finalul sezonului 2)

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 38 la TV este episodul 35-36 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.