Biografie Ahmet Tansu Tasanlar (Azat – Hercai)

2,203

Actorul Ahmet Tansu Tasanlar s-a născut în Ankara, Turcia pe data de 31 mai 1984. A locuit în multe orașe datorită profesiei tatălui său care a fost comisar de poliție și până la liceu a schimbat 14 școli, ceea ce l-a făcut să devină o persoană foarte sociabilă.
În perioada liceului a luat lecții de actorie la Centrul Cultural Osmangazi și a fost membrul unei trupe de teatru de amatori.
În anul 2006 a absolvit Facultatea de Teatru a Universității Selcuk.

În timpul studenției, Ahmet a jucat în piese de teatru pe scena Teatrului de Stat Konya iar după absolvire a lucrat timp de un an la Teatrul de Stat din Bursa și un an la Teatrul de Stat din Ankara. În 2008 a debutat pe micul ecran în serialul de televiziune Küçük Kadınlar.

Talentatul actor a făcut parte din distribuția unor seriale celebre precum Dragoste de contrabandă (Kara Para Ask), Legea familiei (Cukur), Hercai, Patria mea ești tu (Vatanim sensin) și Suleyman magnificul.

În timpul liber scrie scenarii. Este pasionat de scuba diving și fan al echipei Fenerbahce.

Este logodit cu Oya Unustası, actrița care interpretează rolul lui Gonul în serialul Hercai.

Filmografie
2019 – Hercai (Azad Şadoğlu)
2018 – Mehmetçik Kutlu Zafer (Zar)
2017 – Taksim Hold’em (Ra)
2017 – Çukur (Nazım)
2017 – Kara Yazı (Kadir)
2016-2017 – Vatanım Sensin (Hasan Basri)
2015 – Analar ve Anneler (Halil)
2014 – Kara Para Aşk (Arda Çakır)
2013 – Küçük Kıyamet (Konuk Oyuncu)
2012 – Veda (Sinan)
2011 – İzmir Çetesi (Rıfat)
2011 – Yalancı Bahar (Aras)
2011 – Muhteşem Yüzyıl (Heykeltıraş)
2009 – Bir Bulut Olsam (Salih)
2009 – Hırçın Kız Kadife (Süleyman)
2008-2010 – Küçük Kadınlar (Ceyhun)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.