Biografie Oya Unustasi (Gonul – Hercai)

1,448

Este actriță și model de origine bulgaro-greacă. S-a născut în anul 1988 în Istanbul.
A studiat Muzica la Universitatea de Arte Mimar Sinan, Specializarea Flaut. Ulterior a studiat actoria sub îndrumarea actriței Ayla Algan.

Și-a început cariera de actriță în anul 2010 cu serialul Kaybedenler Kulübü.
Punctul de cotitură al carierei sale a fost comedia romantică Kalbim Ege’de Kaldı (2015) în care a avut rolul principal alături de actorul Alper Saldiran.
În anul 2018 s-a făcut remarcată cu rolul cadânei Sugay în celebrul serial Dirilis Ertugrul.

Oya a fost una dintre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2013.

Îi place să-și petreacă timpul liber în natură iar pasiunile ei sunt înotul și echitația.

Actrița este logodită cu Ahmet Tansu Tasanlar, actorul care joacă rolul lui Azat în serialul Hercai.

Filmografie
2019 – Hercai (Gönül)
2018 – Diriliş Ertuğrul (Sugay Hatun)
2018 – Masum Değiliz (Ceyda Koruhan)
2015 – Kalbim Ege’de Kaldı (Zeliş)
2014 – Beyaz Karanfil (Nergis)
2013 – Sevdaluk (Gülben Gedik)
2011 – İzmir Çetesi (Duru)
2010 – Kaybedenler Kulübü (Bardaki Kız)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.