Hercai episodul 33 (rezumat)

10,709

Miran și Reyyan petrec ziua îndrăgostiților în Istanbul. Seara, când cei doi se află la restaurantul hotelului, Harun intră în camera lor pentru a-i lăsa un bilet lui Miran. Când Miran se întoarce în cameră după cadoul lui Reyyan, apare Denise, o fostă iubită de-a lui din universitate și îi distrage atenția pentru ca Harun să poată pleca neobservat. Harun iese din cameră însă imediat după aceea, se întâlnește cu ei pe hol. Miran nu crede că întâlnirea lor este o coincidență și îl pune pe Firat să îl investigheze pe Harun.

După aceea, Miran găsește biletul lăsat de Harun. Îi este adresat lui și i se spune că dacă vrea să afle cauza coșmarului în care se află, să o găsească pe prietena mamei lui. Furios că persoana care trimite biletele este atât de aproape de ei, Miran verifică imediat înregistrările camerelor de supraveghere din hotel pentru a afla cine a intrat în camera lor dar nu descoperă nimic.
Îngrijorându-se că altcineva va ajunge la prietena mamei lui înaintea lor și o va amenința ca să nu vorbească cu ei, Miran vrea să se întoarcă imediat în Midyat și să înceapă căutările însă nu au avion decât următoarea zi. Spre bucuria lui Reyyan, îl sună pe Hazar și îl întreabă dacă știe cine a fost acea prietenă. Hazar se gândește la o singură persoană, Ayla și se înțeleg să o caute el.

Hazar îi spune fratelui său situația cu biletele primite de Miran și Azize și împreună pornesc în căutarea lui Ayla. Nasuh o găsește înaintea lor și o roagă să nu-i spună lui Hazar ce s-a întâmplat în trecut.
Următoarea zi, Hazar și Cihan se întâlnesc cu Sukran și o întreabă dacă știe unde locuiește Ayla. Sukran nu a mai văzut-o de mulți ani dar vorbește cu un vecin să afle adresa ei. Când Hazar și Cihan o duc acasă, Azize iscă o ceartă încât bătrânei i se face rău. Frații Sadoglu o duc la spital apoi o duc acasă la ei până la întoarcerea lui Miran, fiindcă se tem că Azize o va supăra din nou.

Într-o scenă emoționantă, Hazar și Ayla se întâlnesc după 30 de ani, amândoi amintindu-și cu durere de Dilsah. Ayla regretă că i-a ascuns adevărul și îi spune că Dilsah nu a vrut să se căsătorească cu Mehmet Aslanbey și i-a cerut ajutorul lui Nasuh dar el a refuzat-o. Îi spune și că Dilsah nu a renunțat niciodată la el și l-a iubit până în ultima clipă.

Miran află că Omer, polițistul care s-a ocupat de cazul părinților lui este în Istanbul. El și Reyyan îl găsesc pe unchiul lui iar acesta le spune că Azize i-a distrus viața lui Omer și fiindcă se teme de ea, nu îi lasă să discute cu el. Totuși mai târziu, polițistul Omer îl caută pe Miran și îi spune că Azize l-a mințit și că Dilsah nu a fost abuzată. Miran se prăbușește disperat la realizarea faptului că întreaga lui viață și răzbunarea pe Hazar prin Reyyan sunt bazate pe o minciună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.