Hercai episodul 72 varianta TV (rezumat)

3,266

Miran îl găsește pe Ercan, tipul care a răpit-o pe Yaren la ordinul lui Fusun. El promite că îi va spune cine l-a ucis pe Hazar dar îi cere ca mai întâi să îi salveze familia care este în mâinile oamenilor lui Fusun. În timp ce Miran pleacă să se ocupe de asta, Azize rămâne cu Ercan. Îi aduce acolo pe Cihan și pe Fusun și vrea să îi ucidă pe amândoi apoi să se sinucidă, ca să îi scape astfel pe Miran și pe Reyyan de toți cei care le-au făcut rău, inclusiv de ea.
Chiar atunci apar Miran și Nasuh acolo. Înainte de a muri, Azize vrea doar să audă de la Ercan cine i-a ucis fiul dar Ercan îi spune doar lui Miran că a fost Fusun. În timp ce Miran se străduiește s-o convingă pe Azize să nu se împuște, Reyyan îl sună și îl cheamă în ajutor fiindcă oamenii lui Fusun au intrat în casa lor. Miran pleacă în grabă spre casă dar nu ajunge la timp iar fiul lor Umut este răpit.

Nasuh rămâne cu Azize și insistă mult să nu îl ucidă pe Cihan.
Azize este nevoită să îi elibereze pe Fusun și pe Cihan când află că oamenii lui Fusun l-au răpit pe Umut.
Miran și Reyyan pornesc după cei care l-au răpit dar le pierd urma.
Când ajung Azize și ceilalți acasă, Reyyan îi învinuiește pe ea și pe Miran pentru că din cauza răzbunării lor, s-a ajuns aici.

Miran merge la Fusun și îi spune că îi datorează două vieți, pe a copilului pe care l-au pierdut și pe a tatălui său dar e dispus să renunțe la orice fel de răzbunare dacă i-l dă pe Umut și promite că se va asigura că nimeni nu se va atinge de ea. Chiar dacă el se va ține de cuvânt, Fusun știe că Azize și Cihan o vor ucide pentru a-l răzbuna pe Hazar. Îi cere să pună arma cu care a fost împușcat Hazar în camera lui Cihan, ca să îi poată convinge pe toți că el l-a ucis. Ea speră că Azize îl va ucide pe Cihan. Deși lui Miran îi promite că îi va da fiul înapoi, ea nu intenționează să facă asta ci vrea doar să scape de Azize și de Cihan și să plece cu Azra din oraș.
Miran acceptă și face ce i-a cerut însă le spune lui Mahfuz și lui Cihan și împreună vor lupta împotriva ei.

Azra îi spune lui Fusun că este de acord să plece cu ea, doar să îi lase în pace pe Miran și pe Reyyan.
Poliția merge să percheziționeze conacul Sadoglu după ce s-a făcut un denunț că acolo se află arma cu care a fost împușcat Hazar.
Miran se întâlnește cu Fusun și îi spune că el și-a făcut partea din înțelegerea lor.
Chiar atunci Fusun află că Azize a răpit-o pe Azra și îi spune lui Miran că înțelegerea lor a picat.
Miran merge să o ia pe Azra dar ea și Azize îl conving că Fusun nu intenționează să i-l dea pe Umut și că singura șansă este să i-l ceară în schimbul lui Azra.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.