Hercai episodul 74 varianta TV (rezumat)

3,323

Fusun evadează și o răpește pe Azize și o duce în pădurea unde l-a ucis pe Hazar. Îl cheamă și pe Miran acolo și vrea să îl ucidă în fața lui Azize.
Azize este cu un pas înaintea lui Fusun fiindcă toți oamenii ei lucrează acum pentru ea. Fusun cade în mâinile ei iar Azize vrea să o împuște dar apare Miran la timp și o oprește, spunându-i că Hazar nu și-ar fi dorit asta.
Fusun încearcă să ia arma unuia dintre oamenii lui Azize și să îl împuște pe Miran iar atunci Mahmut o împușcă.
Fusun ajunge la spital în stare gravă.
Când Cihan află ce s-a întâmplat, îi spune lui Miran să nu se mai pună astfel în primejdie și dacă vreodată mai ajunge în vreo situație de genul acesta, să îl cheme în ajutor. Miran se bucură că relația lor s-a îmbunătățit atât de mult și îi cere să fie nașul copilului.

Yaren vrea să îl despartă pe Firat de Zeynep și să se căsătorească cu el. Se pare că într-adevăr era însărcinată cu Harun și pentru planul acesta, face avort. Imediat după aceea află că Zeynep este însărcinată. Îi spune lui Firat că a făcut avort pentru că el i-a spus că doar copilul lui Harun îi desparte. Se preface că și-a pierdut mințile iar Firat o duce acasă la părinții ei.
Ei își dau seama imediat că Yaren urmărea averea și numele Aslanbey și amândoi sunt devastați că a ajuns atât de departe încât să renunțe la copil.

Fusun rămâne paralizată si nu mai poate vorbi. Azra decide să aibă grijă de ea și când pleacă din oraș o duce cu ea.
Firat și Zeynep pleacă din conacul Aslanbey și se mută cu Esma.

Miran și Reyyan organizează o petrecere cu ocazia ceremoniei de circumcizie a lui Umut. Azize le dăruiește conacul Aslanbey, ceea ce o înfurie la culme pe Yaren. Aceasta consideră că Reyyan i-a luat totul și vrea să o împuște.
Cihan insistă să nu facă asta și se pune în fața lui Reyyan pentru a o proteja și este împușcat în umăr.
Imediat după aceea, Yaren este arestată fiindcă Handan a spus poliției că ea l-a ucis pe Harun.
Azize lasă o scrisoare de rămas bun familiei și pleacă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.