Biografie Aybuke Pusat (Selin – Rămâi lângă mine)

0 1,410

S-a născut pe data de 25 februarie 1995.
Este actriță, balerină și model.
A fost desemnată Miss World Turcia în anul 2014.
A absolvit Universitatea Hacettepe, Departamentul de Balet și Facultatea de Administrație și Afaceri, Universitatea Anadolu.

Aybuke și-a făcut debutul în popularul serial TV Medcezir (Yaman) cu un rol secundar în 2014. A continuat apoi să joace o serie de roluri secundare în Beș Kardeș (2015) și O Hayat Benim (2015-2016).
În 2016 i s-a oferit un rol principal în serialul de comedie Familya, unde joacă rolul lui Su Beyoğlu.
În 2017 a interpretat rolul lui Bahar Kutlu în două sezoane ale serialului Söz alături de Tolga Sarıtaș și a fost nominalizată la premiul internațional Emmy la categoria Cea mai bună interpretare.

În 2018 a jucat rolul principal alături de Boran Kuzum în Șahin Tepesi, o adaptare a serialului american Falcon Crest. 
În 2019 a avut un rol secundar în filmul Kapı, alături de Kadir İnanır, Vahide Perçin și Erdal Beșikçioğlu.

În 2020 a jucat cu Furkan Andic în seria de comedie romantică Her Yerde Sen (Rămâi lângă mine).
Her Yerde Sen este singura producție turcească care a fost aleasă de publicația The Guardian în lista ‘Top 50 comedii romantice pentru Ziua Îndrăgostiților’.
Aybuke și Furkan au câștigat titlul Cel mai reușit cuplu într-un serial de televiziune la Gala Premiilor Altin Kelebek.
Din septembrie 2021 Pusat și Andıç vor juca din nou împreună, alături de Büșra Develi și Sercan Badur într-un serial original BluTV intitulat Kusursuz.

Filmografie
2021– Kusursuz
2021 –50M2
2019 – Kapi
2019 – Her Yerde Sen
2018 – Şahin Tepesi (Verda)
2017 – Söz (Bahar)
2017 – Familya (Su Beyoğlu)
2015 – O Hayat Benim (Zeynep)
2014 – Medcezir (Elif) 

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.