Hercai episodul 34 (rezumat)

10,721

Miran află de la polițistul care s-a ocupat de cazul părinților lui că Dilsah nu a fost abuzată și că ea și o a treia persoană (Hazar) pe care nu au găsit-o, au fost împușcate cu arma lui Mehmet iar Mehmet a fost împușcat cu altă armă de o a patra persoană. A fost și un martor, un cioban, care a dispărut și el. Polițistul a vrut să investigheze cazul dar din cauza lui Azize a fost nevoit să demisioneze și să plece din oraș.


În același timp Hazar află de la Ayla că Nasuh a refuzat să o ajute pe Dilsah să scape de o căsătorie forțată cu Mehmet.
Pe tot parcursul episodului, Miran și Hazar sunt devastați din cauza trădării persoanelor dragi și zdrobiți sub greutatea remușcărilor. Miran regretă și mai mult decât înainte că a implicat-o pe Reyyan în răzbunare iar Hazar se învinovățește pentru moartea lui Dilsah pentru că dacă ar fi știut în ce situație este, ar fi fugit din armată și ar fi salvat-o.
Dimineața, Hazar și Miran se întâlnesc la mormântul lui Dilsah. Amândoi își spun regretele și ce au aflat în urmă cu o seară și se pun de acord să continue colaborarea pentru a afla întregul adevăr.

Miran merge apoi acasă și îi spune lui Azize că s-a întâlnit cu polițistul și că el i-a confirmat tot ce i-a spus ea. Promite din nou că se va răzbuna pe Hazar și îi spune că întâi vrea să îl găsească pe cioban ca să îl aducă la Reyyan și să îi arate adevărata față a lui Hazar.
Când i se spune că Sukran este la conacul Sadoglu, merge după ea, prefăcându-se foarte furios pentru ca toți să creadă că el și Hazar încă sunt dușmani. Azize este suspicioasă când îl aude țipând la Reyyan și la Sukran și își dă seama că polițistul i-a zis că Dilsah nu a fost abuzată.

În aceeași zi, Azize îi face o vizită ciobanului ca să se asigure că nu îi va spune lui Miran ce știe. Tot atunci ajunge și Miran acolo.  Anunțată de omul ei că Miran îi ascultă, Azize îi spune ciobanului să nu cumva să îi zică lui Miran că Dilsah l-a înșelat pe Mehmet cu Hazar pentru că e mai bine să știe că a fost abuzată decât să știe că a fost infidelă. Auzind toate acestea, Miran merge devastat la cabană. Se pare că ciobanul l-a sunat înainte de a ajunge Azize la el și l-a chemat ca să audă ce minciuni mai scornește. După ce petrece un timp acolo, îndurerat și șocat că bunica lui minte astfel despre mama lui doar ca să-l țină în planul ei de răzbunare, se duce acasă cu ciobanul ca martor și îi spune lui Azize că știe ce a făcut. La urmă îi zice să își facă bagajele că o așteaptă o mașină afară.

Între timp, Hazar l-a confruntat pe Nasuh acuzându-l că nu a vrut-o pe Dilsah de noră pentru că nu era demnă de numele lor.
Nasuh îi spune că de fapt el plănuia să le facă o nuntă mare dar s-a răzgândit când Mehmet Aslanbey i-a spus că Dilsah i-a fost infidelă și mai ales când l-a amenințat că îl va ucide pe Hazar dacă o mai caută.
Pe de altă parte, Hazar și Cihan au vorbit și ei cu ciobanul după ce Azize a plecat de la el. Ciobanul le-a spus că nu a văzut cine i-a împușcat pe Dilsah și pe Mehmet, doar a auzit focurile de armă și a văzut trecând pe acolo o mașină verde cu aripa îndoită și cu un far spart. Cihan recunoaște mașina însă nu spune nimic. După plecarea lor ciobanul o sună pe Azize și îi spune că le-a zis același lucru pe care l-a spus atunci polițiștilor.
Mai târziu, Cihan îi spune lui Nasuh că știe că a fost acolo pentru că mașina verde era a lui. Nasuh o cumpărase în urmă cu o zi iar Cihan a mers la plimbare cu ea fără știrea lui și a lovit-o. Următoarea zi, Nasuh a vândut mașina. Acum Cihan îl întreabă ce s-a întâmplat acolo iar Nasuh îi răspunde că el l-a împușcat pe Mehmet Aslanbey.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.