Hercai episodul 35 (rezumat)

12,120

Miran o alungă pe Azize de la conacul Aslanbey după ce ea a acuzat-o pe mama lui de infidelitate. Azize pleacă dar pentru ea asta înseamnă pierderea unui mic conflict pentru a câștiga bătălia cea mare. Îi spune lui Miran că foarte curând va regreta asta. Spre mirarea tuturor, Esma o însoțește pe Azize și vor locui temporar în casa ei.
Hazar care a fost prezent când Miran a scos-o afară pe Azize, se întoarce acasă și spune familiei că Miran nu mai crede că el a dezonorat-o pe Dilsah dar încă se gândește că este posibil să îi fi ucis părinții. Fiindcă Hazar e hotărât să afle cine i-a ucis, Nasuh vrea să meargă să mărturisească faptul că el l-a împușcat pe Mehmet dar Cihan îl oprește pentru că se teme că Azize se va răzbuna pe Azat.
Nasuh i-a spus lui Cihan că l-a împușcat pe Mehmet fiindcă a vrut să îl ucidă pe Hazar. Acum îi spune că se teme că dacă Hazar va afla asta, va lua vina asupra lui dar Cihan îi promite că îl va împiedica să afle.
Cihan bănuiește că Nasuh mai ascunde ceva. (Nasuh pare că mai degrabă încearcă să îl protejeze pe Hazar fiindcă crede că el l-a împușcat pe Mehmet)

Yaren află că Reyyan nu este fiica lui Hazar.
Miran este distrus de când a aflat că Azize l-a mințit și l-a folosit pentru răzbunarea ei și se îndepărtează de Reyyan, considerând că nu este demn de ea și că nu merită dragostea ei.
Văzându-l atat de necăjit, Sukran propune să meargă toți trei în satul ei pentru o zi. Hazar și Gul îi urmează.
Gul găsește un casetofon în camera lui Dilsah și îl convinge pe Miran să pună o casetă și să danseze cu Reyyan.
În timp ce ei dansează, melodia se întrerupe și începe o înregistrare accidentală a conversației lui Dilsah cu Ayla.
Miran află chiar de la Dilsah că ea l-a iubit pe Hazar, că în timp ce el a fost în armată Mehmet insista să se căsătorească cu el, că Azize a știut că ea îl iubește pe Hazar dar asta nu i-a oprit și că se temea că va fi căsătorită cu forța. Acum Miran se convinge că nu Hazar a intervenit între părinții lui ci Azize i-a despărțit pe Hazar și pe Dilsah.

Între timp, Yaren îl șantajează pe Nasuh amenințând că dacă o forțează să se căsătorească cu Harun, îi va spune lui Reyyan că Hazar nu este tatăl ei.
Atunci Nasuh îi spune lui Harun că nunta lor nu va avea loc, sub pretext că nu are încredere în el. În timp ce părinții lui Yaren îi cer explicații revoltați, Reyyan și ceilalți se întorc din sat și o conduc acasă pe Gul.
Reyyan intervine și vorbește cu Nasuh încercând să îi ajute pe Yaren și pe Harun. Atunci Yaren se enervează și o atacă reproșându-i că se amestecă în viața ei și că i-a furat bărbatul iubit. Oricum nu avea de gând să păstreze secretul pentru mult timp și fiindcă a obținut anularea nunții, îi spune că Hazar nu este tatăl ei biologic.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.