Nehir episodul 20 (rezumat)

5,695

Nehir află că Hakan a schimbat dovezile și vrea să îl părăsească și să îi spună lui Nazim dar Hakan o amenință că dacă face asta, i-l va lua pe Mert și nu îi va permite să îl mai vadă niciodată.
După aceea Hakan o convinge pe Bahar să îi spună că l-a acuzat la supărare dar nu el a schimbat dovezile. Nehir se preface că îi crede și când prinde momentul merge la Nazim și îi spune. Îi zice și că doar pe el îl iubește dar Nazim o respinge și îi spune că chiar dacă Bahar i-a ascuns adevărul, nu i-a făcut atât de mult rău ca ea, atunci când l-a părăsit în cele mai dificile momente și s-a căsătorit cu prietenul lui.

Seara, Nazim merge neinvitat acasă la Bahar, îi dăruiește cadouri lui Mert pentru a-l enerva pe Hakan și spune familiei că vor să stabilească data nunții cât mai curând.
Marfa pe care a furat-o de la Hakan, Nazim o vinde lui Ibrahim și lui Tarik printr-un intermediar. Hakan află în cele din urmă unde este marfa lui și merge cu oamenii săi să le dea o lecție celor care au furat-o. Când descoperă că marfa a ajuns la Tarik, își dă seama că Nazim este în spatele acestui joc.
Se hotărăște să se scape de el și aranjează să facă un accident de mașină. Chiar atunci, Bahar ia mașina lui Nazim și ea face accident.

Hakan are o cameră secretă în care păstrează lucrurile fostei soții și fotografiile ei.
Zerrin află unde păstrează cheia și reușește să intre în cameră și să descopere că a mai fost căsătorit și că Nehir seamănă leit cu fosta lui soție.
Meryem aude o discuție între Zahra și Tarik, când stabilesc să se întâlnească la hotel și îi trimite un mesaj anonim lui Fulya în care îi spune numărul camerei unde soțul ei se va întâlni cu amanta.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.