Nehir episodul 22 (rezumat)

4,740

Nazim o cere în căsătorie pe Bahar la evenimentul de caritate. Nehir se îmbată și când observă că i-a dat inelul cu care a cerut-o și pe ea, face un scandal mare spunându-i să recunoască faptul că încă o iubește.
Hakan o duce acasă apoi el merge la spital fiindcă se simte rău. Tulay, mama lui, o scoate afară din casă pe Nehir însă nu îi permite să îl ia și pe Mert.
Nehir se duce la Nazim și îi spune că îl iubește și că nu va renunța la el. Nazim îi reproșează că vrea să îl despartă de Bahar însă după un schimb de replici, sfârșesc prin a petrece noaptea împreună.

Dimineața, Nehir pleacă la hotel înainte de a se trezi el, foarte fericită crezând că a iertat-o și că îi așteaptă un viitor frumos împreună. Hakan află că mama lui a alungat-o și merge după ea. Nehir se întoarce la el numai după ce o amenință că nu îl va mai vedea niciodată pe Mert însă imediat după ce Hakan pleacă de acasă ea se duce la Nazim să îi spună că Mert este fiul lui.

Între timp, Nazim și-a cerut scuze de la Bahar, a convins-o că Nehir nu mai înseamnă nimic pentru el și a făcut pregătirile pentru oficierea cununiei civile acasă la el. Când Nehir merge să vorbească cu el, Nazim îi spune că nu se vor împăca niciodată, o insultă apoi se întoarce la Bahar care îl așteaptă la masa de cununie și se căsătoresc.
În aceeași zi, Hakan moare în urma unui infarct.
La înmormântarea lui, Tarik care s-a despărțit de Fulya și de Zahra, o întreabă pe Nehir ce planuri de viitor are. Nehir îi face două propuneri interesante: să se căsătorească și să lucreze împreună în compania lui Hakan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.