Nehir episodul 23 (rezumat)

5,811

Nehir îi propune lui Tarik să se căsătorească dar nu vor avea un mariaj real ci vrea doar să o ajute să se răzbune pe Nazim. Răzbunarea ei nu se va opri aici, ci le va face să plătească pe Bahar și pe Tulay pentru tot ce i-au făcut. Tarik acceptă propunerea ei, sperând că pe parcurs îi va cuceri inima.

Imediat după înmormântarea lui Hakan, Tulay vrea să o scoată afară din casă pe Nehir, învinuind-o pentru moartea lui.
Atunci intervine Zerrin și le reproșează ei și lui Bahar că i-au ascuns lui Nehir faptul că Hakan era obsedat de ea fiindcă seamănă cu fosta lui soție.
Nehir îl cheamă pe avocatul familiei pentru ca Tulay și Bahar să audă chiar de la el că tot ce i-a aparținut lui Hakan, inclusiv casa, i-au rămas ei și fiului ei. Ea se preface că nu știa lucrul acesta și îi spune lui Tulay că poate să locuiască în continuare cu ea.

O lună mai târziu, Nehir lucrează la firma lui Hakan și cu fiecare ocazie, îl face gelos pe Nazim, flirtând cu Tarik. În același timp, o face geloasă pe Bahar sau o umilește.
Tulay crede că Mert este fiul lui Hakan și de aceea locuiește cu Nehir pentru a fi alături de el. Situația aceasta este foarte neplăcută pentru Bahar fiindcă este nevoită să se întâlnească cu Nehir de fiecare dată când o vizitează pe Tulay.

Tarik a divorțat de Fulya însă de Zahra nu a reușit să scape fiindcă continuă să îl amenințe că dacă o părăsește, îl va denunța. Ea vrea să se căsătorească cât mai curând, de aceea el o minte că încă nu s-a finalizat procesul de divorț.
La finalul episodului, Tarik și Nehir anunță că se vor căsători.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.